Luna Joo, to byly moje narozky
dik
VIP zjevy
Pinot Noir řeknu to asi tak - meghan markle je stejně jako britney. opravdu vám přijde, že mezi nimi není vidět žádný věkový rozdíl, že britney nevypadá tak o půl generace starší? i když bych řekla, že meghan na 36 vypadá dost dobře, ale znám hodně holek v tom věku, které nemají ani vrásenku (bez botoxu) a vypadají fresh. nevím, kolik je vám, mám pocit, že nějak tak přibližně jako jí. ale nepochybně vypadáte mladší než ona. buď tedy vypadáte na svůj věk, nebo ona vypadá starší.
Hele, ze se k tomu vracim, me teda prijde Meghan jako uplne jina liga, ma smrnc, umi se oblict a hlavne neni b.ba. Je to proste videt.
Aha, tak pockat, o to se nejedna! Tak pardon. Fresh taky dost zalezi na tom, jak se kdo vyspal ![]()
0zero7 jé, díky... no, na mě je to takový těžkopádnější, ale jak říkáš, proti gustu....
AD Gwyneth, me prijde ze vypada docela ok.
tohle je asi 14 dni stary, i kdyz na to mozna
praskla taky nejakej filtr
Mutziputzi No tak na mě nijak dramaticky sešle nepůsobí, spíš normální, v našich poměrech dokonce nadprůměrná pětačtyřicítka, což je tedy podle hollywoodských měřítek asi nedostatečné:-) Já tu její knihu nečetla, ale jestli jí jenom naklíčené fazolky, a sacharidy jsou tabu, tak to nikomu podle mě nepřidá. Nebo co propaguje za zdravý životní styl?
Sacharidy podporujou rozpad kolagenu v pleti, takze (alespon ciste teoreticky) k tomu vizualnimu starnuti prispivaji. Ja se teda bez nich citim celkove maximalne lip, energie, spanek etc.
Esmee je celkem aktivni na IG. Jezdi ted na hodne dobovych akci. Pokud vim, ma vlastni znacku a vypada to, ze ji to docela slape. Muj styl to neni, ale meli musim slusne vypadajici kabaty.
nolita Lama_z_Lana Já se nemohu zbavit dojmu, že padesátkám podléhají z valné většiny zakomplexovaný Metráčkové, kterejm se na gymplu posmívali, že maj velkou pr*el...tak bych to v kostce shrnula
No to je dost presny, me se libi naznak max, ty saty s kolovejma suknema, eeeee. Jsem za uzkou siluetu. Ta vypada soucasneji.

AD Gwyneth, me prijde ze vypada docela ok.
tohle je asi 14 dni stary, i kdyz na to mozna
praskla taky nejakej filtr
tohle je filtr asi tak na 1000 %![]()
Mně se, překvapivě, líběj i ty kolový sukně. Když se nestilizujou do toho přehnanýho retra.
Edge no me se to spis libi vic lezerni, kdyz uz, neco takovyho treba (minus tuna makeupu, utahly vlasy atd)

viktorka_od splavu no ma to nejaky polo rozmazany koukam...
Zrovna Dita i Riwaa mi přijdou výrazné tím, že i v tom retru vypadají (jak tu už někdo trefne napsal) jako ženy a ne jako holčičky, což je asi hlavní důvod, proč se třeba mně osobně obě dost líbí. Možná za to může i ta temná "gothic" nota, kterou u nich vnímám. "Moučný" makeup a korzety jsou asi záležitostí osobní preference, mně se líbí hodně, i když ani jedno nenosím (respektive... moučná jsem od přírody, hlavne teď v zimě :D). Ta Ada má bohužel celkem ránu, já bych si tipla, že si ty šaty šila sama a co si pamatuju, jejím výrobkům vždycky něco navíc chybělo, i když byly asi technicky v pořádku.
0zero7 jj, ta úzká silueta podle mě vypadá nejlíp... jestli si to dobře pamatuju, tak ty máš minimálně dvoje v tomhle stylu a fakt ti seknou
Edge JJ,. mam cerveny (dvoje ehm) a tmave modry (ty maj namornicky cerveny detaily). V tech sirokejch suknich vypadam desne. Moc by se mi libily travove zeleny, na jare jdu na svatbu a kamoska se vdava v satech co jsou trochu retro, cajova delka, ale uplne jednoduchy, najdu fotku. Zenich bude v kiltu a tmave modrym saku, asi sametovym (videla jsem a je teda bozi). Styling normalni, nic retro, kamoska vlasy styl hollywood vlny asi, ale soucasny. Druzicky maj saty s tou A siluetou, ale je to v tmave modrym tartanu, tak se mi to i libi teda. Svatba je v Yorku v muzeu vlaku. Myslim, ze to maj docela sladeny a hlavne nic prehnanyho.
Nasla jsem fotku tech svatebnich, je to teda prototyp, sity na miru jsou uz skoro zakoupeny, boty jsou pujceny v tom krejcovstvi/salonu, takze taky budou jiny. Druzicky jsem zapomela jakej maj presne strih nahore, oops.

0zero7 tyjo, tak ženicha v kiltu bych chtěla vidět asi nejvíc, to musí bejt pecka
Hwi přesně! jejím modelům "něco" chybělo. to něco byl šmrnc.
pamatuju na sáhodlouhé články o šití šatů do opery, výšivka, která zabrala milion hodin...a pak z toho vyšla v pase přeseklá pracná rozpačitá nuda.
Edge No von je to blondatej napulnemec hehe. Ale super myslim, ze to bude. Ten jeho rodinnej je zakladem tmave modrej se zelenou, podobnej jak saty tech druzicek. Ja uz na skotske svatbe jednou byla a je to pecka (mela jsem tehdy na starosti stranu od zenicha skrz jazyk (to zni teda debilne), se strasne s kamosmea spraskal vecer pred, rano jsem lestila tu cutoru jest ehonem, no komedie.
Muj maser se taky zenil v kiltu, ten je zas uplne spanelskej typ, to muselo tez vypadat dobre :)
0zero7
leštila čutoru, to zní taky dobře
Edge jezis, no jo, ted to vidim, nech toho jako!!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí