jinx Taky uz jsem to srovnala a narazi jen nove prichozi, je zajimavy jak moc to lidem nejde pres pysky ten standard tvar...podle myho je to prace Marii, co se predstavujou jako Maruska, 90% z nich to dela
moje jmeno je v zakladu podobny a lid mysli ze tim nadava zrejme
VIP zjevy
Mutziputzi , to me napada anna? s tim ma podle me hodne lidi problem, proste anicka a basta a pritom krasne jmeno.
Mutziputzi znám Marii,co je fakt Marie a vybojovala si to tvrde už na základce
(v devitce se prej přistěhoval pan budoucí manžel a začal ji říkat Máňo
)
jinx no já s tím už párkrát někde pohořela když jsem se tázala jak tedy annu oslovíme? volat za někým ANOOOO! mi nejde z pusy a samy osoby tohoto jména jsou z toho rozpačité
jinx myslím jiná -ie a taky krásný jméno
Mutziputzi já tipuju Martičku
ale Mutzi nám to stejně neřekne, tak je to fuk...
viktorka_od splavu mne přijde Anno v pohodě :-)) a taky Andulo i Anicko.jediny,co nějak nemůžu,je Ančo :-)
Potrefenáhusa žofie! (Moje babička)
RoSa sim te co je na tom tajnyho, Lucie, v kazdy tride vzdy aspon po trech kusech;-) Anna je moje babicka, dokonce i s krasnym prijmenim, Anna se mi libi, u nas se ale jmena nededi.
RoSa jednu Martu sem znala, to je boží méno (chtěla bych bejt marta..)
Mutziputzi hergot a já už se těšila, že si žofie ![]()
Potrefenáhusa Neteř je Ana. Ale pro nás Ančí. A ona to má ráda, protože u nich žádné zdrobněliny nejsou. Tak si to užívá ![]()
Jsem se zamyslela a zjistila jsem, že mi jménem skoro nikdo neříká a většina lidí používá zdrobnělinu a zkomoleninu. Vysloveně mi vadí jen ta s koncovkou -ča. Komolím a zdrobňuju pouze pokud vím, že to dotyčnému nevadí.
jinx mali sme tetu Antoniu a sestra ju oslovovala Tutu. Tak jej to prischlo.
Vysloveně mi vadí jen ta s koncovkou -ča.
Za -ča bych vraždila! Monča, Simča, Terča... uááááááááá! ![]()
barbucha Jo! Si pak přijdu jako ta... ča prostě ![]()
![]()
- ča je peklo a pro ty, kdo to užívají mam taky jedno -ča
a ted vidim, ze lamča taky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí