Emerald nojo, život holt není peříčko ![]()
VIP zjevy
Emerald Ale bez takovejch jako seš ty by zas lidstvo stagnovalo!![]()
Sexsymbol

Mutziputzi aaaaaaa ![]()
Dám Víťův držák na knírek semka do VIP, ať sme brzy na další straně a ten slizoun zmizne. ![]()

To je magor![]()
Slizouna za slizouna? Jednu výhodu ten držák na kníra má - zakryje ho. Víťa bez knírku vypadá o dost líp.
Kdybych se ráno vedle něčeho takového probudila tváří v tvář, mám po celý den dobrou náladu![]()
Mně vlastně zvedla náladu už ta fotka. Vidím dobře, že je to vyztužené kosticemi? ![]()
Mutziputzi ten pes ale sexy snad i je ![]()
nellielovett já nevím...může být člověk, který nosí držák kníru, vůbec duševně v pořádku
není to nějaká porucha, jako shopaholismus nebo kleptomanie?
Jiná Realita těžký případ mystaxie?![]()
Jiná Realita Pardon tedy, ale přijde mi to stejné jako přelepovat bradavky. Rozdíl jen v tom, že jedno se nosí doma a druhé venku. Nebo probůh i doma?![]()
nellielovett No tvl. Jako vážně, k čemu je to dobrý??? Aby nešimral partnera/ku při líbání? Nebo jako fakt mi asi došla fantazie.
Řvousenka no musíte asi použít opravdu neprůhledný držák, aby knír neprosvítal, pak to teda asi bude ok ![]()
MP Meri aby se pečlivě navoskovaný knír v noci nepomačkal, přece! vy jste nečetla poirota!
MP Meri Přece na spaní, aby se nerozcuchal. To dřív nosívali pánové celkem běžně, pásku na vousy. Nekoukáte na Poirota?
Asi to sem nepatri,ale ted jsem cetla,ze zemrela dolores o'riordanova,zpevacka cranberries.zamlada jsem je poslouchala strasne rada,a vlastne se mi libi dodnes.
Jiná Realita Sweet Potato Velice sexy, zvlášť v jednom dílu, kde ho hrál snad Ustinov? Páska na knír, síťka na vlasy a ponožky na gumičkové podvazky. Se nedivím, že jedno doporučení pro intimní chvilky znělo "Mysli na Anglii" ![]()
Gatita No uf, 46 let! To je mi lito, moje mladi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí