Lucie, v kazdy tride vzdy aspon po trech kusech;-)
to já když někde slyšim/vidim moje křestní jméno, tak přesně vim, v kterym roce je milostivá narozená ![]()
Lucie, v kazdy tride vzdy aspon po trech kusech;-)
to já když někde slyšim/vidim moje křestní jméno, tak přesně vim, v kterym roce je milostivá narozená ![]()
No tak nějak. Ale kupodivu mi to mnohem víc vadí u jinejch jmen, u toho mýho snad nejmíň. Asi proto, že je to vo fous lepší než Brambora, provázející mě celé mé smutné dětství? ![]()
a Barča pro ni taky jiste nejde daleko![]()
RoSa A to by me zajimalo! Esmeralda ne nebo jak toho byl plnej Chanov
?
RoSa jsem stejnej ročník jsko Mutziputzi a Lucii jsem ve škole nepotkala nikdy ani jednu.
I husča má teda variantu na -ča,kterou moc neoblibuje ![]()
Mutziputzi Potrefenáhusa - vlastně to mělo bejt na viktorka_od splavu
No dyk říkám, že mně osobně to až tak nevadí. Ale (lakomá) Barka se mi líbí víc ![]()
chocho ale Vikča nemá! já su tak ščastná![]()
Jsem taky bez - čaová, to by nikdo nevyslovil
Ounz
(teda apon ne tim cesky prirozenym zpusobem)
barbucha ha na lakomou Barku sem si přesně vzpomněla ![]()
jinx žádná jinxča ![]()
Tak Lamča jo? Píšu si.
Edit: Teda Karja , piš si! Já zapomenu určitě.
dzizisketa No, něco mě napadlo ![]()
ne, zas tak mladá nejsem ![]()
ale hrozně mě štvalo, jak mi v mý emigrantský životní etapě komolili jméno Němci - nejspíš to má na svědomí jedna šílená vodrhovačka, která tam byla populární cca v době mýho narození a tudíž se tak jmenovalo hodně mých tamních vrstevnic ![]()
edit: tak to bylo ještě dlouho před mým narozením - ufff!
Povídej ![]()
viktorka_od splavu Jsi opravdu Viktorie? To je nadherne jmeno ![]()
Ounz , nene to je na silu, to neni jako Romča a tak ![]()
Ani nemusím rozklikávat
Hele my jak mívali tu družbu s NDR, tak tam jich bylo! Nikdy jsem nepochopila, proč! Germánský to určitě není, to mi nešlo na rozum!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.