pecka si vyhrnula saty a vlecku hodila pres rameno?
VIP zjevy
pecka mne se ta náhodou libi a moc se mi libi k tomu hlava,účes,kokrhel na hlavě i make-up,má to takový dobre šantánový vyzneni
Kokoska krive nohy? Nohy ma dost dobre.
Potrefenáhusa mne se to taky libi.
pecka No ..., mně připadá, jako by na sobě měla plenkové kalhotky. ![]()
whiskas přesně to mě napadlo už na telefonu a jdu se podívat na větší foto - a stejně furt, mám z té fotky dojem že zrovna něco udělala do plínky...
Ono by to všechno, výraz, outfit, bylo super na jednoznačně stylizované fotce. Nebo v odpovídajícím prostředí.Před tou fotostěnou to vypadá zvláštně.
Zjev ![]()

No a toto! Kidman už je stepfordská i v reálu a Salma teda no comment taky, paradoxně nejhorší je to od krku nahoru, pro šaty bych i pochopení našla

Tyjo, Salma vylezla z Belle Époque!
Za mě model s kokrhelem super :-). Není to ples, jsou to Oscari. A herci hrajou i tady. Samozřejmě Streep, Mirren, Fonda krásné, správně zvolené k věku...
Mutziputzi ty šaty Kidman ale mají úplně fantastickou barvu
Plenkový kalhotky to teda myslím fakt nejsou
![]()

jinak teda musím říct, že tohle je typ obličeje, kterej já shledávám velice pohledným, takže jsem asi nekritická i ke zbytku
![]()
Potrefenáhusa já to mám naopak, tento typ obličeje (tedy hlavně očí) mi přijde, že vyzařuje mírnou duševní zaostalost, a tudíž k tomu ladím i zbytek ![]()
Potrefenáhusa mne taky prijde krasna a ten model se k ni fakt hodi.
Jiná Realita zaostalost?
mně přijde naopak zajímavej a oduševnělej
Potrefenáhusa Tady je patrné, že jde o šaty, nicméně, jejich obdiv nesdílím.
Mutziputzi Super nohy si představuju trochu jinak, zab mě
.
Myslela bych že je starší, je ročník 82, ale přijde mi vyloženě krásná, duševní zaostalost, už kdybych teda přistoupila na to, že se projevuje v ksichtě, bych viděla fakt jinak.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí