plenkové kalhotky taky rozhodně nevidím, a celkově mi přijde moc hezká, rozhodně to není žádná tuctovka se zaměnitelným obličejem...
VIP zjevy
Potrefenáhusa prostě ten typ jakoby neustále ospale přivřených očí.
ne že by nebyla krásná, ale pro mě je její obličej dráždivý v negativním slova smyslu. jakoby neustále povytažené obočí a pokleslá víčka.
na té první fotce od mutzi je to úplně extrémní, tak vypadá, jak kdyby v sobě měla tak čtyři panáky.
nikomu neberu, že se mu líbí, to jen mně osobně prostě ne.
Jiná Realita To ale nejsou efektně přivřený oči, to jsou prostě velký a hluboký, kdybych to neměla taky tak, napsala bych třeba zapadlý, to zní hůř, oči. Výhodou je, že s tim se člověk nedožije povislejch víček a psích očí co volaj po skalpelu, tyhle oči vypadaj pořád v každym věku stejně............dobře![]()
Mutziputzi jojo, velký ale zapadlý oči mi připadají hodně ženský. narozdíl od takových těch vypoulených buličích, ty fakt dělají přiblblej telátkovskej výraz
Jiná Realita To ale nejsou efektně přivřený oči, to jsou prostě velký a hluboký, kdybych to neměla taky tak, napsala bych třeba zapadlý, to zní hůř, oči. Výhodou je, že s tim se člověk nedožije povislejch víček a psích očí co volaj po skalpelu, tyhle oči vypadaj pořád v každym věku stejně............dobře
tyjo zapadlý oči mám já, bez brýlí vypadam jako krtek, ona má oči velký, přivřený bych tomu neřekla ani omylem..
Já tě chápu, na fotkách z Oscarů mi přijde, že kouká jak sůva z nudlí. Na ostatních fotkách vypadá moc hezky.
Kdo je ta kočka od pecka ? Ta je úplně nádherná, okamžitě bych měnila!!!
Ounz no ne, tohle je jinej typ. hluboky ocni dulky, a v nich velikansky oci. a kdo je nema zapadly vypada jak tele. dala bych L. Bilou ale vona to ma z nemoci.. i kdyz, mozna je mela vzdycky?
Luna St Vincent
viktorka_od splavu no a já mám hluboký ale malý
chybka se vloudila
Ja už som si všimla že v tomto vlákne sa kritizuje všetko ale na tak nádhernú ženu napísať ze ma krivé nohy a zaostalý výraz tváre?! LOL. Šaty sú zvláštne ale celok sa mi páči veľmi a menila by som hneď.
Mutziputzi Díky, už ji poslouchám a super. Mám teda vážný nedostatky...![]()
paktofonika taková audrey hepburn považala za ošklivou dokonce sama sebe.
myslím, že názor na krásu může mít každý vlastní, aniž by na tom bylo něco k divení.
Jiná Realita No ale ty hnáty křivé a duševní zaostalost není úplně líbí/nelíbí...to už by hodilo na nějakou studii bych řekla, některý typy tady dostávaj šíleně naloženo a netroufám si předem odhadnout který to jsou, zvláštní
Mutziputzi tak křivé nohy jsem neřekla já.
a taky jsem neřekla, že je duševně zaostalá. ale že tak trochu vypadá.
úplně stejný typ je třeba vica kerekes. prostě typ očí, které dodávájí z mého pohledu lehce hloupě udivený výraz tváře. fakt za to nemůžu, tak to mám, to je celý.
vám se zas líbí z mého pohledu anorektičky, někomu jinému se tu líbí z mého pohledu ultraošklivé ženy, které vypadají jak chlapi. edit: a taky pokaždé nelamentuju, jak se vám může nelíbit nějaká buclatá nebo prostě nějaká jiná a proč se vám nelíbí, když je tak krásná.
kdyby se mělo nad každým osobním vkusem divit na čtyřech stranách, nic jiného by se tu nedělalo.
Mutziputzi treba tyhle nohy typu drat do betonu byvaly skutecne tercem opovrzeni.. ze jsou ted v mode a patri se zvyraznovat postojem je jina vec. mne teda pripada ze nebyt debilniho postoje krivy je nema. imho je krasna.
Jiná Realita nojo, mne ten “ospaly” pohled nepripada tupy, ale silne nebezpecny, o tom uz se ale vedly dlouhe debaty myslim:-))
viktorka_od splavu Terčem opovržení kdy? Baroko?
Ten ospalý pohled mám taky a už se mi oár lidí přiznalo, že jsem jim na první pohled byla velmi nesymatická právě kvůli očím...co nadělám
ice zensky, nebo chlapi?;-)
ice pardon ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí