taťána kovaříková v šatech z vlastní dílny
mno.
VIP zjevy
reportérka super cz ![]()

jakási natálie kotková předvádí umění, jak ukázat nožku tak, aby to působilo svůdně...a hlavně nenuceně, muhehe ![]()

Tak apoň na rozdíl od paní v zeleným pochopila, že na tenký nepodšitý látce, byť stál běžný metr sebevíc, se prostě šetřit nedá :-)

Taky dost dobrý. Ale hlava se mi líbí, ač šedivá.
Řvousenka Libi???
Mutziputzi Fakt že jo
Ale ta noční košile je děsná.
Řvousenka na basikovou teda vysoky nadstandard:-)
Mutziputzi mně se v podstatě taky líbí. na to, jak bývá jindy zlíčená, tak má dobrý makeup. vlasy teda zase divný a šaty hrozný, ale obličej po dlouhé době ![]()
Mi se líbí BB bezúčesová. Ale když si nechá ( nebo si sama udělá? ) na hlavě ty šílené kreace, je to většinou tragédie. Mám prostě na hlavě pár chlupů, tak se s tím smířím a nesnažím se z nich dělat Tinu Turner.
Řvousenka Rozhodně dobrý.
Sweet Potato Za 3, pak jo![]()
Mutziputzi no z h****a bič neupleteš.....
a když upleteš, tak nezapráskáš.
účes asi hroznej, ale barva jí podle mě sluší.
Mi se líbí BB bezúčesová. Ale když si nechá ( nebo si sama udělá? ) na hlavě ty šílené kreace, je to většinou tragédie. Mám prostě na hlavě pár chlupů, tak se s tím smířím a nesnažím se z nich dělat Tinu Turner.
Tina Turner je na tom s vlasama ještě húř, už léta letoucí nosí paruku.
By člověk řek, že docela hezká ženská (stará jako já, vypadám teda mladší
) + Ellie Saab, že to musí dopadnout dobře - a nemusí...

Mutziputzi vypada to jak slupky z burtu, co z nich Barka sila zaclony![]()
Mutziputzi strasna barva,strih satu a absence ucesu asi nemuze dopadnout dobre.:-)
Mutziputzi ta barva ji opravdu nejde :)
baltik Ta játrovková barva myslím nemůže jít nikomu.
Sweet Potato ja tedanevim ci a odkud jsou to fotky, ale celkove jsou na nich nelichotivy barvy, absence ruznych tech filtru a uprav na ktery uz jsme zvykli a cek vypada hned jak umrlec leskly flekaty.. jako v realu
(to mluvim o sobe teda)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí