Luna rezavá střecha, vlhký sklep?:D
VIP zjevy
Kokoska
"podivej, jakou mam tady a tady celulitidu!" ![]()
Sweet Potato to je strasny,zrovna sem nato taky koukala.![]()
Pritom je tak hezka,videla se nekdy ze zadu..?![]()
myslíte, že bude dáda ten havraní kastrol nosit na hlavě do smrti, nebo někdy přijde na to, že existuje i jiná než černá barva?
(a jiná než rudá rtěnka a jiné než kouřové stíny...aneb mám pocit, že díky těm barvám vypadá čím dál víc jak transka a ubrat na barevné škále by jí prospělo)

Lilly_Ku chlap kolikrat ani nevi, co je celulitida ![]()
je to ot, ale zrovna probírám fotky a narazila jsem na kytky, které dělá moje máti. když se tu probíraly, asi se pochlubím cizím peřím. materiál si naškubala na poli, růže má ze zahrady. košík ze vše za 30 kč :D

Kokoska Ne voni to fakt nevedi, jenom ty mlady, co zijou in a resej nesmysly. ;-).
Karja no to je time stamp. Co nespiiiiis?!?
Jiná Realita Tyhle polni mam nejradeji, bez kosiku je to pro me top kytka. Klidne i bez ruzi, ale ocenuju ten napad je tam dat, ty drobne vypadaji mezi temi lucnimi vyborne.
0zero7 Davam si pravidelnou tehotenskou dvouhodinovku bdeni! Jesteze je ta parfumanie, jeste bych z toho zacala cist knihy nebo si poridla slepice, ted bych je akorat tak uz mohla vypustit.
Karja hele ale to taky neni marny. Uplna Betty McDonald!
Svátek krále Prahy!! Co to má na nohou to jelito??![]()

nejsou to ňáký lasocky?

Mutziputzi no to by teda bylo strasny, dokonaly fópá
Mutziputzi tvl to je konec
stejne uz jsem svy marteny skoro vzdala, vydrzela jsem dlouho, ale pres zimu mi na pate narostl hnusnej mozol, jsem si ted vsimla, takze uz na ne asi dlabu.
Kokoska Teď nevim co by bylo fopa?
Lilly_Ku No připadam si přízemní a malicherná, ale nelíbí se mi mít stejný boty s takovym střevem!
Jiná Realita to je moc pěkný, luční jsou nejlepší
Mutziputzi mit na nohach lasocky, kdyz je clovek jednou to VIP
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí