VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Karja
44792 příspěvků moje polička 07. března 2018 19:09

Kokoska Jo přesně TEN POŘAD sleduje táta a rozplývá se nad ní. Já umim teda lidi brát jen jako celek (právě vzhled, vkus, vystupování, všechno dohromady), proto se mi prostě nelíbí, ten slaďoučkej výraz a to přitakávání...eee.

Offline Lilly_Ku
4562 příspěvků moje polička 07. března 2018 19:16

Vidim, ze jsem prisla o peknou diskuzi.

Priznavam se, ze si pripadam primerene krasna i zajimava a ze kdyz mi partner slozi kompliment, jak ohledne krasy nebo smyslu pro humor treba, tak ho rada prijmu a verim mu, ze to tak opravdu vidi. Poznamky typu ze nekdo asi potrebuje bryle jsou pro me vylozene pubertalni, to samy podezrivani z postrannich umyslu.

Offline viktorka_od splavu
49392 příspěvků moje polička 07. března 2018 20:22

Lilly_Ku hele a co říkáš na tezi že někdo lichotí ženě chválením její krásy, a přitom lže (!) protože ji chce.. předpokládám teda dostat do postele nebo nevím co jiného mutzi myslela? já se s tím nikdy nesetkala a považuju to za velmi nepravděpodobný

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. března 2018 20:30

viktorka_od splavu prosim te usetri me zatazeni do celospolecenskeho diskurzu...tak je to zcela nepravdepodobny a dobry

Offline whiskas
21108 příspěvků moje polička 07. března 2018 20:33

viktorka_od splavu Pořád to ještě řešíš? 

49392 příspěvků moje polička 07. března 2018 20:36

whiskas no zrovna u nás přišla řeč na jednu známou a ony jsou v té rodině opravdu bohužel ošklivé ženy, to se nedá jinak (zato mají pohledné otce a bratry:DD no a partnery a děti mají/měly všechny, určitě se je ale nesnažili ulovit muži lichotkama, to by mě skoro rozesmálo taková představa, to je fakt mimo.

Offline Lilly_Ku
4562 příspěvků moje polička 07. března 2018 20:45

viktorka_od splavu s lichotkama to chce decentne, to je fakt. A stejne pochvaly spis ocenim od lidi, co me lip a dyl znaj. Ale nejlepe se samozrejme pochvali clovek sam, o tom zadna 

49392 příspěvků moje polička 07. března 2018 20:47

Lilly_Ku no jeje

Offline Karja
44792 příspěvků moje polička 07. března 2018 20:53

Lilly_Ku Já jsem před čtrnácti dny čekala na zastávce a šel proti mně nějakej chlápek a vypadal normálně, takovej decentní upravej typ a říká mi: teda slečno, vám to tak sluší, jak vy to děláte a šel dál. Já se začala uplně nahlas tlemit, jak mi ta situace přišla komická:-D.

viktorka_od splavu Tak to asi lovily spíš ony!

Online Kokoska
35075 příspěvků moje polička 07. března 2018 20:58

Pokud ma osklivka ducha a jiskru, proc by o ni nemel nikdo stat? Lepsi nez hezka a bez obsahu. Jo, jasne, je jeste neco mezi tim :)

Online Janulik03
20336 příspěvků moje polička 07. března 2018 21:16

Nahodou.... isla som domov dnes vlakom uz po tme. Na stanici tma a traja bezdomovci. Ked som vchadzala do budovy, ti traja sa potacali von. V tom sa jeden zastavil zaostril na mna a povedal kamosom “sak sa uhnite tejto krasavici”! No tak verim, ze som sa mu pacila. 

49392 příspěvků moje polička 07. března 2018 21:18

Karja no přesně!:-)) holt musely být holky aktivní:P

Online Luna
10870 příspěvků moje polička 07. března 2018 21:41

viktorka_od splavu Měla jsem na VŠ spolužačku, takovej typ ala Bára Štěpánová a lepili se na ni výstavní kusy, vždycky jsme zírali. Ale byla děsně sebevědomá. Vůbec ji nenapadlo, že by nemohla kohokoli klofnout, přestože veřejně svou nedokonalost přiznala. Jen ji to vůbec netankovalo. 

Offline continuity
43288 příspěvků moje polička 07. března 2018 21:48

Luna to je prave sexy, takove to sebevedomi. fakt krasa zas tak dulezita neni. pro partnersky zivot rozhodne ne, ani pro ten milostny. tam jsou dulezite spis dovednosti .

49392 příspěvků moje polička 07. března 2018 21:50

Luna možná to co (jste) považovaly za nedokonalost pánové tak neviděli, to tě nenapadlo? já si teda nedělám žádný iluze, samozřejmě těm výstavním kráskám se chlápci snaží vymluvit díru do hlavy nebo cokoliv aby je utáhli, ale co se týká těch ostatních bude to asi podobně jako to mám já s chlapama - krom těch pár procent vážně úchvatných borců kterým by stačilo jemně mrknout je tu široké pásmo prostě normálních chlápků se kterýma by to šlo, a pak opravdu poměrně malá skupina "nikdy ani kdyby byl poslední na zemi"

49392 příspěvků moje polička 07. března 2018 21:53

continuity no přesně. jako rozdíl mezi nádhernou kráskou a normální ženskou je v závěru jen v tom že ta první musí víc odrážet různý paka. až teprve u těch.. nepěkných se to láme. ale těch je prostě mizivej počet.

Online Kokoska
35075 příspěvků moje polička 07. března 2018 21:54

Luna nejhorsi je ptat se Milacku, vazne ti nevadi ty moje velky usi / maly prsa / bryle / atd. Milacek, ktery si toho treba vubec nevsiml, zacne premyslet, jestli nehledat neco lepsiho.

Online Luna
10870 příspěvků moje polička 07. března 2018 21:59

viktorka_od splavu No já to nevidím u ní dodnes, mně tak lezla na nervy... Ona byla drzá a zvědavá. A blbí chlapi měi pocit, že někoho zajímají.

continuity 

49392 příspěvků moje polička 07. března 2018 22:01

Luna no tak to že ti lezla na nervy může znamenat že byla/je velmi atraktivní právě, sme to už braly

Online Luna
10870 příspěvků moje polička 07. března 2018 22:03

viktorka_od splavu Ne, nebyla! Akné, ksicht jak lívanec...pět zrzavých chlupů. Ale lezlo mi na nervy to věčný vyptávání! Jak u pohovoru!