domenica mne se to teda taky libi. Akorát v obličeji mi přijde strasne podobná mesároš
VIP zjevy
To je fakt, hrbení budě dělat dost, k tomu úhel focení, výběr té "nejlepší" fotky... Potom, jako rebélie, ok.
Tak jsem si myslela, jak sem objevně přidám Koukalovou a vy už jste ji tu propraly.
Asi se zbláznila.
Nezbláznila. Prostě PR. Novináři jí (resp. jejímu "týmu") na to skočili už před několika týdny, kdy začaly vycházet "zajímavé" rozhovory končící nenápadnou poznámkou typu: "více se dozvíte v knize" ![]()
domenica No jasně, kniha, ale zvěřejňovat tímhle způsobem jak přišla o panenství mi přijde opravdu neuvěřitelné. Fakt má tohle zapotřebí??
To házení špíny na všechny kolem "chápu". Bez šokující špíny by asi neprodala.
Dadoo V knihe da píše o strate panenstva? ![]()
Má asi. Peníze... hodně peněz z toho bude.
Potrefenáhusa A ja myslela, ze je to ta Slovackova buchta, prijdou mi v obliceji podobny.
A dam vam sem jednu Britney, vim, ze se tu nedavno propirala, konsenzus byl, ze by mela trochu pridat na materialu...tak se vydala opacnym smerem a jeste trochu ubrala
ale mozna nasila delsi vlasy!

čím se koukalová asi tak hodlá do budoucna živit? aktivní sport to nebude, tam už si podle mě dveře definitivně zavřela
a pokud bude jet dál na téhle vlně, tak to nedotáhne ani na iritující sportovní komentátorku s řečmi mimo mísu a mimo dění na obrazovce (jako ostatní sportovní komentátorky).
kniha asi zas takový bestseller, aby z toho pár let vyžila, nebude, a hádám, že firmy honem přehodnocují případně reklamní kampaně s její osobou.
paktofonika Právě že ne v knize. Ale rovnou v bulváru https://www.super.cz/560846-gabriela-koukalova-otevrene-o-sexu-kdy-prisla-krasna-biatlonistka-o-panenstvi-a-s-kym.html#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=hint&utm_content=freshnews&utm_term=koukalov%C3%A1%20host%3Asuper.cz
Vlastně mi jí je až líto. Je hloupoučká.
Ovšem TOHLE bude asi EXTRA výživný pořad. Viděla jsem upoutávku. ![]()
ještě ke kauze koukalová - docela jsem se pozastavila nad už opakovaně viděným názorem ve smyslu "nojo, to je jasný, že se s vítkovou neměly rády, když ona je krasavice a vítková je škaredá...no dobře, průměrná".
já teda nevím, ale koukalová mi jako krasavice nepřijde, spíš jak velikonoční vejce, a kdyby chodila vítková taky zmalovaná jak matrjoška, asi by to srovnání pro koukalovou zas takové terno nebylo.
biatlon teda vůbec nesleduju, znám je obě víceméně jen z fotek. třeba to naživo působí jinak.
lol, osmany lafita bude hrát v pohádce a toto je jeho kostým.
vážně bude mít na nohou dámské baleríny s mašličkou? ![]()

Jiná Realita Jezis, takovej nazor muze vyslovit jen blbec, teda.
Setare Ta Britney má postavu a postoj, že by se hodila na kulturistiku.
Ronna No, za to uplne nemuze, ma proste takovej typ postavy, v tech extra kratkejch upnutej satickach to ale pekne zvyrazni. Kdyby se oblikla normalne, hned bude vypadat pricetneji..no a jeste jinyho kadernika a vizazistu.
slibuju, že to je poslední hejt...ale konečně jsem si přečetla nějaká ta moudra od koukalové....
ta holka nenechala fakt nit suchou vůbec na nikom. prostě jí ublížil úplně naprosto celý svět.
představa, jak jsem ten chlap, o němž líčí podrobnosti ztráty panenství, a popisuje ho něco ve smyslu "no moc hezkej nebyl"
asi u ní opravdu vypukla nějaká duševní choroba, to není možný. to je jak deníček uražené 15leté nedospělé kozy.
Ta Berenika ma presne typ nanynkovyho typove nezajimavyho obliceje ala Iskra.

Zarinya krasavice inteligentní, no ![]()
Zarinya Jsi milosrdna, to jsi ji jeste vybrala tu lepsi fotku. Ale tak styl strelnice ona jede konzistentne, teda luxusni strelnice.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí