paktofonika Echt anorektička už nedělá asi ani to, ale požírání vaty namočený v džusu byl docela častej návyk grunge modelek v devadesátkách, prej to fakt zasytí. Já osobně si teda vyhublou Koukalovou nepamatuju, třeba měla bulimii, ale fakt nechápu proč ze sebe dělá takovou bláznivku a ukazuje prstem kdo všechno za to mohl![]()
VIP zjevy
Mutziputzi No mohla mit anorexii v takovych kratkodobejsich vlnach, kdyz pribrala, tak rychle shodit. Ona se furt prezentovala jak rada ji a cim se odmeni, tak uz asi taky nevedela coby.
Karja Tak to lhani k tomu naopak pasuje, ale at si mela co chce, mne spis vadi ta prezentace
shodou okolností jsem včera mluvila s člověkem co ji vzdáleně zná a bulimie stopro.
No zaplaťpámbu, jinak by si jeden myslel, že vy snad žijete její život.
dzizisketa To zaplaťpámbu nežijeme. Akorát čteme to, co v posledních dnech ve velkém pouští do světa a o tom jediném tu mluvíme. Že mezi gymnastkami i jnými sportovci je anorexie, tu myslím nikoho fakt poučovat nemusíš.
Poučujícím doporučuju si přečíst knihu Svatá hostina a svatý půst od Carolinum Walker Bynum, je to síla a poměrně zajímavý.
Mutziputzi Prezentace naprosto děsivá, včera jsem se probrala úryvkama z knížky myslím že na aktualne.cz a fakt jsem se u toho styděla, jak vytáhla úplně veškerou možnou špínu co se za ty roky nastřádala a ještě ji podala stylem "nojo mamka, ta vždycky říkala, že když nebudu dobrá sportovkyně, tak budu úplná nula, ale miluju tě mami", "nojo, Rybář, děsnej egoista se kterým se nedá o ničem mluvit a moje oddělaný lýtka a konec v biatlonu jsou vlastně jeho vina, ale za moc mu vděčím, luv ya"... Jakože cože? :D
Karoleena opusť nezměrné výšiny svého ega, nežiješ její život, sestro, ámen![]()
Mutziputzi Včera mi kamarádka analyzovala osobnost vysoce odborným psychotestem "kostka v poušti" a moje ego je prý tak akorát! ![]()
Karoleena To je trubka. ![]()
Karoleena Plus podrobnosti ze sexuálního života![]()
Sweet Potato Strašná kráva, to se nedá slušnějc opsat![]()
Taky hodně povedený![]()

Tak Gabi zřejmě totálně hráblo. Přiznám se, že jsem na biatlon začala koukat před lety kvůli ní, asi jako většina, a litovala jsem, že letos nezávodila. Chápu že byla a je rozčarovaná z neúčasti na OH atd atd, ale tohle
...má tedy slušně našlápnuto k Chocholouškovi a ve vlastním zájmu by tam měla co nejrycheji skončit. Pořád mi to je proti srsti, co se o ní píše v diskuzích a tak, protože to není žádná umělá celebrita, která jen proto, aby se o ní psalo, je ochotná udělat cokoliv, to je hodno odsouzení a pomluvání a výsměchu...je to ženská která opravdu něco dokázala - už jen ten zájem lidí o biatlon - , i na ty stránky bulváru to nedává ona. Ale napsala to a je to fakt děs.
stes Že by někdo tvrdil, že je to umělá celebrita jsem teda nezaznamenala, že je magor už asi všichni, já již dávno, pamatuju si ty její zpěvy, ke kterejm jsem se občas nachomejtla a jak jsem psala epický shrnutí jízdy, to bylo myslím poměrně signifikantní pro aktuální dění...včetně toho jejího makeupu abych nezapomněla![]()
Mutziputzi Já neříkám, že to někdo tvrdil...no a epicky popsaná jízda...prostě to pisálkovský střevo v ní dřímalo asi vždycky ![]()
Mutziputzi Mně přijde, že Kouhoutová hrozně touží po tom být enfant terrible, ale vždycky z toho vyjde tak nějak trapně...
Camp_L Jo to sedí, aktuálně zpocená buchta![]()
stes Podle mě si Klenoty, co jí pro letošek vyměnili (to měkký je po úvaze prosimvás))) za Jágra musí rvát vlasy s čim jsou aktuálně spojovaný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí