VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 07:06

paktofonika Echt anorektička už nedělá asi ani to, ale požírání vaty namočený v džusu byl docela častej návyk grunge modelek v devadesátkách, prej to fakt zasytí. Já osobně si teda vyhublou Koukalovou nepamatuju, třeba měla bulimii, ale fakt nechápu proč ze sebe dělá takovou bláznivku a ukazuje prstem kdo všechno za to mohl

Online Karja
44801 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 07:28

Mutziputzi No mohla mit anorexii v takovych kratkodobejsich vlnach, kdyz pribrala, tak rychle shodit. Ona se furt prezentovala jak rada ji a cim se odmeni, tak uz asi taky nevedela coby. 

20970 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 07:49

Karja Tak to lhani k tomu naopak pasuje, ale at si mela co chce, mne spis vadi ta prezentace

Offline viktorka_od splavu
49392 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 09:52

shodou okolností jsem včera mluvila s člověkem co ji vzdáleně zná a bulimie stopro.

Online dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 09:52

Sweet Potato 

No zaplaťpámbu, jinak by si jeden myslel, že vy snad žijete její život.

Offline Sweet Potato
40571 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 10:07

dzizisketa To zaplaťpámbu nežijeme. Akorát čteme to, co v posledních dnech ve velkém pouští do světa a o tom jediném  tu mluvíme. Že mezi gymnastkami i jnými sportovci je anorexie, tu myslím nikoho fakt poučovat nemusíš.

20970 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 10:14

Poučujícím doporučuju si přečíst knihu Svatá hostina a svatý půst od Carolinum Walker Bynum, je to síla a poměrně zajímavý.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 10:35

Mutziputzi Prezentace naprosto děsivá, včera jsem se probrala úryvkama z knížky myslím že na aktualne.cz a fakt jsem se u toho styděla, jak vytáhla úplně veškerou možnou špínu co se za ty roky nastřádala a ještě ji podala stylem "nojo mamka, ta vždycky říkala, že když nebudu dobrá sportovkyně, tak budu úplná nula, ale miluju tě mami", "nojo, Rybář, děsnej egoista se kterým se nedá o ničem mluvit a moje oddělaný lýtka a konec v biatlonu jsou vlastně jeho vina, ale za moc mu vděčím, luv ya"... Jakože cože? :D

20970 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 10:39

Karoleena opusť nezměrné výšiny svého ega, nežiješ její život, sestro, ámen

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 10:51

Mutziputzi Včera mi kamarádka analyzovala osobnost vysoce odborným psychotestem "kostka v poušti" a moje ego je prý tak akorát! 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 11:02

Karoleena To je trubka. 

Offline Sweet Potato
40571 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 11:16

Karoleena Plus podrobnosti ze sexuálního života

20970 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 11:17

Sweet Potato Strašná kráva, to se nedá slušnějc opsat

20970 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 12:49

Taky hodně povedený

Online stes
9341 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 12:55

Tak Gabi zřejmě totálně hráblo. Přiznám se, že jsem na biatlon začala koukat před lety kvůli ní, asi jako většina, a litovala jsem, že letos nezávodila. Chápu že byla a je rozčarovaná z neúčasti na OH atd atd, ale tohle...má tedy slušně našlápnuto k Chocholouškovi a ve vlastním zájmu by tam měla co nejrycheji skončit. Pořád mi to je proti srsti, co se o ní píše v diskuzích a tak, protože to není žádná umělá celebrita, která jen proto, aby se o ní psalo, je ochotná udělat cokoliv, to je hodno odsouzení a pomluvání a výsměchu...je to ženská která opravdu něco dokázala - už jen ten zájem lidí o biatlon - , i na ty stránky bulváru to nedává ona. Ale napsala to a je to fakt děs. 

20970 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 12:59

stes Že by někdo tvrdil, že je to umělá celebrita jsem teda nezaznamenala, že je magor už asi všichni, já již dávno, pamatuju si ty její zpěvy, ke kterejm jsem se občas nachomejtla a jak jsem psala epický shrnutí jízdy, to bylo myslím poměrně signifikantní pro aktuální dění...včetně toho jejího makeupu abych nezapomněla

Online stes
9341 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 13:01

Mutziputzi Já neříkám, že to někdo tvrdil...no a epicky popsaná jízda...prostě to pisálkovský střevo v ní dřímalo asi vždycky 

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 13:05

Mutziputzi Mně přijde, že Kouhoutová hrozně touží po tom být enfant terrible, ale vždycky z toho vyjde tak nějak trapně...

20970 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 13:06

Camp_L Jo to sedí, aktuálně zpocená buchta

20970 příspěvků moje polička 13. dubna 2018 13:08

stes Podle mě si Klenoty, co jí pro letošek vyměnili (to měkký je po úvaze prosimvás))) za Jágra musí rvát vlasy s čim jsou aktuálně spojovaný.