kandidáti na muže roku ![]()

kandidáti na muže roku ![]()

Jiná Realita Kde?
proč tohoto chlapobaba pořád všude nazývají sexbomba? (protože je ochotna se ve filmech vystavovat nahatá?)
to už je větší sexbomba i erbová.
(model je filmový kostým, kdyby se vám nějak nezdál)

Jiná Realita No nepáči sa mi ani jeden a vtipné je že všetci majú fúzy na jedno kopyto
Jiná Realita V reálu nevypadá jako babochlap, mně se i líbí, překvapilo mě, že je mrňavá a hubená.
Jiná Realita Tak viděla jsem větší šeredy, pro mě by na chlapovi bylo nejodpudivější fakt, že se hlásí do Muže roku, to udělá leda trotl
Mutziputzi no to mám stejně, mě na tom nejvíc pobavil hložek, který ať udělá cokoli, stejně bude vypadat jako jedna moje známá (prostě v něm vidím ten ženský obličejík) a to, jak jsou všichni až na jednoho humorně stejně upraveni (vousy, vlasy...)
Jiná Realita Bendová je v reálu moc hezká. Nazývat ji babochlapem, nevím teda...
Vesper já ji znám jen z fimu a fotek a mně osobně se vůbec nelíbí. afektovaná žena s nepříjemným projevem a mužskými rysy. možná film zkresluje a ve skutečnosti vypadá něžně(ji) a její hlasový projev není hrubý a protivný, v tom případě jí samozřejmě křivdím, ale naživo jsem ji nikdy neviděla.
Jiná Realita To "moc hezká" je dosti nadnesené, prostě nevypadá takhle blbě, šíleně zmalovaná teda byla. Potkala jsem jí s Monikou Marešovou I. a jedna větší Marfuša než druhá....pro místní jazykozpytkyně, abyste porozuměly, změňte si "jí" na "ji"![]()
Jiná Realita a kde je nejakej peknej blondak? To ted frci jenom tenhle typ chlapu? Vsicjhni podle jednoho mustru :/
razorblade budiž ti útěchou, že pěkný blonďáci maj dost rozumu a nehlási se do nablblejch soutěží ![]()
Nejsem puritan, ale tohle mi prijde too much teda

Mutziputzi No mně to na Andy přijde teda nějak podezřele decentní. Spoďáry nevidno!
Lama_z_Lana Je fakt ze vyjimecne ji neni videt az do kuchyne, tak je potreba se vyvalit hore no![]()
Mutziputzi Tak a čo si má dať do výkladu...hodinky?
Prezentuje, čo predáva...
Mutziputzi veresova skvele zduraznuje to, co v cr zoufale chybi - dobre, ale skutecne dobre, situovana spolecenska vrstva s dlouhou tradici a s tim jdoucim stylem, urovni a vytribenosti. Tahle lacina stetka to ilustruje bravurne. Aneb to jak si hraje na honoraci a jeji frndu vidi pak cely narod v blesku, to je neco neskutecneho. Proto nikdy nebude vypadat jinak, sice draze oblecena, ale porad s vizazi stetky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.