Ve skoro 40 si tohle napařit na palici, to je taky moc pěkný![]()

Ve skoro 40 si tohle napařit na palici, to je taky moc pěkný![]()

Mutziputzi haha, zrovna na to taky koukám. I ta nová fotka je moc fajn a KK je sexy jako vždy.

nellielovett No jo, 3 knihy týdně a v kabelce imrvére poezii![]()
Vsadím se, že lidi z bytů naproti mají z toho jejího focení slušnou zábavu, vidím to tak na půl hodiny štelování minimálně, styling v bytě nepočítám.
Hele a neni pani ortelova ta pani, co na nejaky fotce stala v latexovym oblecku u cesko-slovensky hranice? Obcas to sdilej espedaci :D
Mutziputzi doporučuji zde shlédnout foto č.3 a použít u toho tu jejich lupu. catwoman hadra.
Jiná Realita No hezounká, kozy jak vozy k tomu, akrylový drápy, přirozeně černý vlas, musim říct, že tu mu přeju))
nellielovett To sa išla na balkón pochváliť že ma novy telefón? ![]()
FB![]()

paktofonika soutěž o novej iphone ne? ![]()
Ve skoro 40 si tohle napařit na palici, to je taky moc pěkný
Protože je to jemná, poetická duše. Tomu nerozumíš ![]()
barbucha Podle mě já v tom přijít do práce, regulérně na mě volaj bohnickou zásahovku, mezi dveřma bych stála![]()
Mutziputzi doporučuji zde shlédnout foto č.3 a použít u toho tu jejich lupu. catwoman hadra.
Proboha
Copak catwoman... ale neni vona nakonec kapku tmavší?!
Jestlipak si pan ženich nechal předložit rodný listy jejích předků, aby nedošlo k nějaký nedejbože blamáži?!
Ty ale nejseš KK!!
Já jsem teda spíš zírala na tu modrou zástěru co má na sobě - do Kolbenky k pásu by nebyla špatná!
Mutziputzi Hele a skoro ve 30 můžu? Nebo už je to taky nepříčetný? ![]()
Hele a neni pani ortelova ta pani, co na nejaky fotce stala v latexovym oblecku u cesko-slovensky hranice? Obcas to sdilej espedaci :D
![]()
A to ako malo aký význam?
Síce, tečie tam Morava...nemohol to byť neoprén
?
Mutziputzi Hele a skoro ve 30 můžu? Nebo už je to taky nepříčetný?
Podle mě jenom holčičky do 10 let.
nellielovett
Vsadím se, že lidi z bytů naproti mají z toho jejího focení slušnou zábavu, vidím to tak na půl hodiny štelování minimálně, styling v bytě nepočítám.
![]()
Jiná Realita a ten zrútený medveď!!!
Mutziputzi Hele a skoro ve 30 můžu? Nebo už je to taky nepříčetný?
A tak zadiblíkuj si jak je libo, já jsem tolerantní![]()
Mutziputzi Dík! Pěkný počasí a venkovní večírky - to já si zadiblíkuju, jéje ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.