Mutziputzi Lobo Tom? To to jako má bejt? ![]()
VIP zjevy
Stará Stanová Kůže No...Tom po lobotomii?![]()
Mutziputzi ten lobotom ![]()
![]()
![]()
Mutziputzi Jo aha, to mu vyrobil nějak vtipálek z originálu. No, mně je ho spíš líto, má pohled nakopávaného štěňátka...
Stará Stanová Kůže mně přijde, že má pohled duševně vyšinutého maniaka, už dlouho. kdybych ho neznala a podíval se na mě někde venku, beru nohy na ramena. vypadá jak na drogách, nebo pořád opilý, nevím. ale ty lesklé horečnaté oči jsou pro mě osobně hrozně nepříjemné.
Jiná Realita já jsem ho viděla naživo jednou v Ikee ještě s Vlaďkou a jako duševně vyšinutej maniak mi nepřišel, jako potenciálně agresivní primitiv ovšem jo.
Já ho potkávala jen kdysi v Dejvicích, tam snad denně zastavoval před hernou své Lambo (?) a mazal dovnitř. Jo, to byly časy.
Jiná Realita myslíš, že ho drží na drogách, aby jej neutiekol?
Potrefenáhusa HA! Hejtr. Jako bacha, jo![]()
Jinak u Lobotoma mě vždycky fascinuje ten oduševnělý pohled. Asi jsem tvrďák, ale líto mi ho není - každý svého štěstí strůjcem sice podle mě není tak úplně pravda, ale zrovna on měl našlápnuto dobře, stačilo jen trochu přemýšlet - což je v jeho případě tak trochu oxymorón
![]()

moninika skvělá herečka s obrovskou výdrží! ![]()
moninika vždycky si říkám, jak musí být strašný, když má člověk takového otce. chlapa, který se s postupujícím věkem mění v uslintaného seladona, s novou holkou v mém věku, které se k měmu chová jako štěnátko, a s matkou mezi sebou vedou válku v bulváru. nevím, jaký byl dřív, asi poměrně normální, a teď toto.
moninika ježiši!!! Že to je jen nějaká fotomontáž a legrace?!?! ![]()
Jiná Realita Pokud by otec s matkou byli happy, vůbec by mě to netrápilo a bavila bych se![]()
u mě teda vedou tyhle dva:

Stará Stanová Kůže a není to málo Antone Pavloviči?![]()

Mutziputzi Růžičkovi jsou ok, pobaví, potěší, nezklamou....
moninika ten Slovacek je hardcore
(tento smajlik ode me poprve)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje