paktofonika strašný!
VIP zjevy
paktofonika nepekné je slabé slovo
Jiná Realita kdybych ja to predvadeni plavek vydrzela sledovat az do konce, taky bych si zatleskala....
jenže to je právě to.
osobně jsem se setkala tak...s 20-30 soudkyněmi. a o všech, do jedné, se dalo říct, že by potřebovaly aspoň přičesat a přimalovat. většina by potřebovala ještě zhubnout tak klidně i 30 kilo, dobarvit vlasy, ostříhat, umýt si hlavu....
edit: přijde mi to divný, protože soudci mi vesměs přišli jako normální muži, takoví běžně upravení.
hele, já znám docela dost soudců i soudkyní a můžu ti říct, že jsou to lidi jako všichni ostatní... najdou se mezi nima hezký lidi, který jsou hezky oblečený, ošklivý lidi, který jsou ošklivě oblečený, hezký lidi, který jsou ošklivě oblečený atd.... nic na světě není tak černobílý, jak to tady většinou popisuješ ty ![]()
Jiná Realita koukám na ty šedivé plochy na stranách čela a mezi prsy a nevím - to jsou stíny, nebo nějaké umělecké líčení?
To je legranda![]()

Mutziputzi budliky, budliky...
Tak a máme průser ![]()
Mutziputzi no vida ji, pravnicu! ![]()
prej že mezinárodně platný ...![]()
nolita jinx Mutziputzi nesmějte se jí, vona za to nemůže...
stes dala tam smajlíky, tak to třeba nebude tak hrozný
Potrefenáhusa to je asi pravda ![]()
nolita hlavne ze je to smeroplatny!
Gatita Říkala Máňa nebo Blažena....?
ted jsem nakoukla a andula cim dal trapnejsi ... uz nejakou dobu mi vrta hlavou, kde vzala povest te inteligentni
Já vim že hazarduju, ale to se nedá - strašidlo se vlítlo vyfotit k LV![]()

Mutziputzi být tebou tak to tu nechám jen chvíli a smažu to ![]()
Mutziputzi Šmarjájozefe...neporušuj mezinárodně autorský nebo autorsko mezinárodní zákon![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje