Podívala jsem se na její fb, slušnej materiál ![]()

Podívala jsem se na její fb, slušnej materiál ![]()

nellielovett Tak to jsme měly stejnej nápad..teď jsem odtud vylezla, protože mi doslova přecházel zrak

Typická stylizace pokladní ze sámošky ![]()
nellielovett Jak jim asi ráno po probuzení musí bejt,zblízka si kouknout do tváře partnera
in natura
rozarka "Neznám tě, ale umeju tě" ? Nebo "Todle, Kohn, todle ti teda přeju!"?
Pondělní motivační, aby na nás lidi nebyly zlý
hele, a myslíte, že ta paní vůbec existuje?
vypadá to jako namalovaný křídovým pastelem
možná pan růžička nesehnal ženu dle představt, tka si ji vymyslel a nyní spravuje její fake profil...
a o belohorcové tady tak škaredě píšete ![]()
a ona je přitom SEXBOMBA ! (vždycky jsem přemýšlela, kolik musela bulváru platit, aby se překonal, a takto ji označoval).
Jiná Realita
fake profil?? Jsi na Růžičku zlá, ale přijde mi to jako nejlogičtější vysvětlení!!
Jiná Realita Nebo nafukovaci by to mohlo bejt![]()
Pondělní motivační, aby na nás lidi nebyly zlý
WTF??? smarja, priklanim se k nafukovacce na ktere se spachaly stinovaci tutorialy suchym pastelem. Tak ale trener umi ne? To se zas musi nechat.
Ježiš já furt co to je tady za ňáký Růžičkovy, kdo je má jako znát a on to je Vladimír Růžička
Já bych ho vůbec nepoznala přes všechny ty filtry!!
šmarjá už i to nebohý dítě má upírské oči ![]()
A myslíte si, že si paní Růžičková vážně myslí, že je na té fotce, kde se jí z čela chystá vylézt vetřelec, třeskutě krásná? Prostě to nedokážu pochopit! To vážně nevidí, jak nechutně a odpudivě to vypadá? O nějaké ne/přirozenosti snad ani nemá smysl se zmiňovat. Vážně lituju tu malou, to bude veselo, až na ni za pár let tyhle hrůzy spolužáci vytáhnou.
Malenge ano, podle mě si myslí, že je třeskutě krásná.
kdo tu pippu obléká? sama? na svatbě děs, na křtinách děs ![]()

mám ošklivé podezření, že němcová podstoupila plastiku spočívající v tom, že jí horní víčka přišili k obočí, protože se na úplně všech fotkách, které jsem za poslední dobu viděla, tváří přesně takhle ![]()

Jiná Realita Já jí teda nemusím, přijde mi blbá jak štoudev, ale vypadá skvěle
Mutziputzi no jako mně se líbí postava, vlasy, řekněme i obličej, ale ten její sexy vyplesklý výraz mě až trochu vždycky vyděsí ![]()
Jiná Realita Já už jsem to jednou psala, ale dokud si neskočim konečně na oční a nepořídím si brýle, který fakt vim, že už skutečně potřebuju, už několikrát se mi to na fotkách udělalo taky, takový radoby sexy mhouření, zcela nezáměrný))))...asi by taky potřebovala![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.