Jiná Realita melounek?
VIP zjevy
Sweet Potato no už má ten obličej naducaný jak meloun
Když jsem četla, kolik zákroků má v plánu nechat si udělat (včetně odstranění spodních žeber) udělalo se mi až zle a napadlo mě, jak moc to vše může vadit případnému mateřství někdy v budoucnu? A navíc mi to přijde (všechno) celkem riskantní pro zdraví.
Takéto niečo vo mne vždy vyvoláva lavínu otázok ohľadne lekárskej etiky.
A kde byli rodiče, když si ji vzal do parády pan architekt? Tady je hodně otázek.
dynda tak urcite...i kdyz jaksi nekdy ani rodic bohuzel neudela nic.
pochopila sem to tedy,ze zatim ma operaci prsou,kterou snad podstoupila az kdyz ji bylo 18...?
No je to každopádně hrozný. Neumím si představit, že v kterémkoliv věku by přišel partner s tím, že bych si mohla nebo měla něco nechat předělat...
dynda proto to vidim na vymyvani mozku,coz u pubertalni holky nemuselo byt mozna ani tezke.![]()
dynda no, to tiež, ovšem to vtedy, keď mala 15, teraz už veľa nezmôžu.
slniecko no,to mozna ani v 15.Zamilovana,zblbla mozna jeste trochu jednoducha pubertacka.....Pod zamkem ji tezko budou drzet.
i když vím, že sestra krainové má nějakou tu plastiku, tak kolik byste jí tiply? (ty, co ví, mlčte
) mě teda její věk překvapil ![]()

Jiná Realita tipuju 50 let,protoze si myslim,ze je starsi nez Simona.Ale vzhledove bych ji rekla asi tak 45let....?
(ja mam tedy hrozny odhady na vek,tak nevim.)
no to máte právě mlčet
když to víte. já totiž netušila, že je poměrně starší než simona, a tipla bych jí lehce přes 40.
Jiná Realita ja to,ale fakt nevedela.jen sem tipovala a prisaham,ze az sem to dopsala tak sem koukla na clanek.
tak zas nemam tak spatny odhad jak sem si myslela.![]()
Jiná Realita ale min nez Simone bych ji tedy netipla.
Zarinya já taky ne, tipovala bych jim cca stejně, jí asi víc, ale simona taky podle mého vnímání na 45 nevypadá. takhle na fotce určitě (třeba v reálu jo). ať je jaká chce, vizuálně vypadá dobře.
Jiná Realita taky se mi libi kdyz ji neslysim mluvit.![]()
a vnimam to podobne,ubrala bych jim oboum 5let.
i když vím, že sestra krainové má nějakou tu plastiku, tak kolik byste jí tiply? (ty, co ví, mlčte
) mě teda její věk překvapil
Tipla bych přesně těch padesát.

Zarinya já taky ne, tipovala bych jim cca stejně, jí asi víc, ale simona taky podle mého vnímání na 45 nevypadá. takhle na fotce určitě (třeba v reálu jo). ať je jaká chce, vizuálně vypadá dobře.
Simona vypadá dobře, pěstěně, ala na svůj věk. Na fotkách i v reálu.
Taky myslím, že vypadají obě na svůj věk. Ale samozřejmě je vidět, že o sebe hodně pečují.
#Jiná Realita Cokoli mezi 35 a 55. Pro me jsou tyhle lehce vylepsene, silne natrene osoby naprosto neodhadnutelneho veku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.