Edge No ale tech neni 90% co vidam, tenhle je u me v zcela v esteticky norme![]()
VIP zjevy
rozarka vy jste se to ve škole neučili? slyšet, mlýn, blýskat se, pulyna...
Edge a ji bych oznacila tim synonymem nevyjmenovanym po P ![]()
Mutziputzi tak nějak...
Edge asi jsem nedávala pozor zrovna ![]()
Mutziputzi To skoro vypadá jako by se naučila nový slovo, pulyna ve storýčku, pulyna v nejnovějším postu... ![]()
Mutziputzi haha to je presny. Proste krize. One se prezentuje jako velka filantropka, ale realita pokulhava.
Edge mně se darina zrovna nelíbí, ale koňský obličej určitě nemá. má akorát takový divný tvar nosu.
Mutziputzi no a Slovakova, to je moje osobni Kristelova, ta nemuze mit ani zakladni skolu. Ikdyz by urcite vehementne tvrdila, ze ji vystudovala
Kristelová základku má, na tu chodila se mnou :-) u slovakovy bych o tom teda taky pochybovala
Mutziputzi 90%
? To zní děsivě! Praha přece není obludárium!
A Slováková je kapitola...Moje spolužačka z VŠ ji má na fb jako kámošku. Ona je teda podobný typ, akorát není vygumovaná, ale má teda zkušenosti s jistým oborem, na který žádná škola není potřeba.
Tak se seznámily asi tam.
Mutziputzi Dara má na zádech morseovku?
Já tam čtu EV ..
hedviga Jee, to je urcite Asakusa v Tokyu! :-) Vypada tam jako v tehotenske nocni kosili, kdyz jde vyjist lednicku.
Mohl by někdo vysvětlit staré osobě, co je to Slováková? Předem děkuji ![]()
barbucha Nela Slováková ![]()

Kočky

Proč má Darina na zádech tu morseovku? ![]()
Mutziputzi neni, ikdyz si rikam, ze je to droboucke a casem uz to tak pekne mozna nebude. Ale vtipne, balance sem a selfconfidence tam a pak to na ceste k padesatce ukazuje dupku na insta ![]()
jinx Fearless myslim taky má...je to takový urputňoučký no![]()
Bledule
jestli pak už narazila na bandu skautů, které to zmátlo jako nás...
Mutziputzi dík za detailní záběr, teď už to vidím no ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.