stes tak angelina je priklad pouze a to nebylo o tom, zda se jim angelina libi
VIP zjevy
Sice je to jenom blbejma plavkama, ale i tak potěší
Bella Hadid
hele, podle mě to blbýma plavkana není, ta ležící slečna má rozhodně pevnější zadek než bella.
A mlada je celej tatulda, babisova ma taky slehu
jsem ochotna přísahat, že tady má babišová naprosto příšernou poloparuku. co ji k tomu vedlo, to si nedokážu představit.
Jiná Realita copa zadek, ale ten zářez tech plavek TAM jí nevadí?
Tomu se říká mít slušně zašvíknuto..
Ounz Já obecně nechápu tanga a v životě bych to na sebe nevzala, ale co vídám, je nás odpůrkyň určitě mnohem míň než denodenních nositelek, prosvítající a rýsující se tanga vídám v jednom kuse
Mutziputzi hlasím se k odpůrkyním, nikdy jsem to na sobě neměla
Mutziputzi no tanga sem nikdy nepochopila (ani u štíhlých a už vůbec ne u korpulentnějších, kde ten index zářezu prudce stoupá imho ) ale tohle nevim jestli sou tanga nebo takový to když si normální gaťky takhle naruluju protože opálenej zadek žejo..
A toto, lol!

jinx zrovna tyhle saty mlady Babišky se mi fakt libily. zepredu teda. ale asi je to dano i mou vasni pro tyhle vzory
razorblade jo, ty saty jsou super, ale ta vyztuz?
jinx no takhle je to blby no. ja jsem videla prave jen fotku zepredu, je to uz dyl. tam byly hladky a mely hezky resenej vystrih a i holka v tom vypadala docela pekne
Mutziputzi Potrefenáhusa Jsem jednoznačný odpůrce, mně dělá zle i jen ta představa, brrr!
razorblade Já pro to mám taky slabost. Ta látka je nádherná. Teď jsem si od našich přivezla nějaký modrobílý porcelán, co chtěla máti vyhodit ![]()
jinx Pokud jsou to ty samé šaty, tak je měla loni na karlovarském festivalu Borhyová a to vzadu by měl být honzík ![]()
jinx Škoda, že to byly zároveň typy, co by hodně hezký a hodně bohatý bejt nechtěly
![]()
Ja mám asi šťastie, alebo smolu,, že si nepamätám dohodobo diskusie ani tu, nie ešte z MP. A potom mnou mláti zvedavosť.
Šaty mladej slečny Babišovej sa mi páčia, to vzadu nie.
RoSa Za nás bylo U u-če-ný a V vy-u-če-ný. ![]()
Mutziputzi Potrefenáhusa Jsem jednoznačný odpůrce, mně dělá zle i jen ta představa, brrr!
Tahle diskuse mi okamžitě nahodila Rok ďábla - trenky nebo slipy? Já se řadím k odpůrkyním, tanga už nikdy, asi dvakrát jsem to zkusila a mám nadosmrti jasno.
Hele, už vím, z čeho to ušila!

Kokoska a ještě jí zůstalo na kabát...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.