Mutziputzi potkala jsem ji a bez upozornění bych opravdu nepoznala, že je to ona. Taková malá nenápadná holka v krteckovych kalhotách.![]()
VIP zjevy
Mně přijde hrozný, že se Kristelová takhle vystavuje, když to tělo má prostě rozkydlý. Že ho má rozkydlý, usuzuju z toho, že přesně takhle vypadám, když jsem rozkydlá já, a vím, jak to vypadá, když rozkydlá nejsem. A vím, co to obnáší, na to stačí trochu cvičit, to se nemusí strašně dřít. Já, když se vidím na fotce, jdu pomalu do mdlob, ona to pošle do světa. A to nějak nechápu. O mně taky každej řekne, že jsem štíhlá, ale postava na vystavování podle mě vypadá jinak.
dynda no i když cvicim, tak jsem rozkydla mnohem vic, není pravda, ze na to stačí se trochu hýbat, rozhodne ne kazdymu.tak jasne, ze ta sexbomba je k smíchu, ale na ten hromadnej lynč mi to teda nepřijde dostatečný
Mně rozkydlá nepřijde, nebo aspoň dříve vypadala hůř, jako špekáček. Teď jako ledoborec. S jejími proporcemi je asi každá snaha marná.
Věřím, že její prezentace nikdy nezklame :-)
Lynč, to je snad moc, ne? Ona se vystavuje dobrovolně a ne každýmu se líbí. Jinak žádný drama, ať to klidně dělá dál, když jí to baví.
vy tu řešíte kristelovou and meanwhile...
to video si pusťte, ten mluvící objekt (zdráhám se to nazvat jinak, abych někoho neurazila, třeba ženy) již nic nemůže překonat.
ani ta česká barbie s vlasy vyčesanými tak, aby šel vidět úplně každý spoj její falešné hřívy.
Jiná Realita Nachytala jsi mě ... rozumněla jsem "bio" plastika, ale už jsem doma ![]()
. Snad nebude fotodokumentace.
whiskas o to, co říká, vlastně ani tak nejde (i když samozřejmě
), ale ten pysk, celkově ten zjev, pohyby...já nevím, já si nějak takhle představuju postarší prostitutku, která se snaží udržet krok s klienty, kteří mají nějakou tu korunu.
Jiná Realita Hvězda!
Díky, video si nepustím. Tuhle, ehm hvězdu, si z Vyvolených pamatuju a než bych na to klikla, radši si ukousnu ruku.
Jiná Realita Zjev jsme okoukla, ale věnovala jsem pozornost i projevu a tak nějak se to doplňuje
.
Sweet Potato Nepouštěj, je-li ti život milý
.
Jiná Realita
Možná to dělá ta napíchaná pusa, ale vypadá a mluví, jak kdyby něco brala.
Jiná Realita ona ma 28?
som myslela, ze plastiky maju omladit a ona vyzera tak na 40.
Už jsme dlouho neměly macronku ![]()

Outfit už nehodnotím (páč je to marný, marný), akorát má hezký botky... Ale sakra ta stylizace do nebožky Mireille Darc je příšerná. Obrovská žlutá hlava na malým tělíčku, šedesátkovej makeup...
Když dva (dvě) dělají totéž... ![]()
barbucha No vidite, a mne se zrovna tady libi ![]()
Ale ja pro ni obecne mam slabost, takze asi nejsem uplne objektivni.
MP Marge a nosí paruku nebo ne?
Pokud ano, tak je pro me zarnym vzorem, protoze ja s tim co mam na hlave, zejmena ted po "ohoreni", u paruky brzy skoncim taky!
MP Marge no ale určitě si nepořídíš takovou "řepu" jak má vona!
já jsem si podle téhle fotky poměrně jistá, že nosí tupé. ale má ho dobře udělaný, pokud ano.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.