Samantha No jo babi![]()
VIP zjevy
Mutziputzi mně to na těch zádech přijde jak napsaný centropenem. takové trošku jakoby rozmazané.
Jiná Realita Já mám ráda takový to nedokonalý amatérskovězeňský tetování právě![]()
Mutziputzi nemá boky a ten hrudník má prostě širokej i bez prsou, prostě se mi tyto babochlapské postavy nelíbí, naštěstí ji nemam tak su v klidu:P
krom toho je celá ble, to s tebou souhlasím, taková rosolovitá, kolik že jí je let? na mě už taky začíná leccos viset, ale tipuju že budu tak o 15 starší minimálně...
viktorka_od splavu Já nemám ani boky, ani (resp.možná právě proto) pas, širokej hrudník i ramena a určitě nevypadam jako babochlap, se sem snad vyfotim v plavkách![]()
viktorka_od splavu Někdo se nechává předělávat podle Barbie, Káťa má jiný dětský vzor:![]()

Mutziputzi Vypadáš báječně, nevím, kde se vzalo, že bez širokých boků nemůže být ženská přece sexíííí. ![]()
Mně osobně se úzké boky líbí a to velmi.
whiskas No az tak bajecny to neni, ale dik
Mutziputzi Fakt nic nepotřebuju
, prostě se mi tvůj typ postavy líbí.
Mutziputzi amatérskovězeňský tetování mám taky ráda.
Mutziputzi no ty fakt ne, noc takovyho nerikam:-)
Mutziputzi mně to na těch zádech přijde jak napsaný centropenem. takové trošku jakoby rozmazané.
No vždyť povídám, že se to už pokoušela vypucovat ![]()
viktorka_od splavu Někdo se nechává předělávat podle Barbie, Káťa má jiný dětský vzor:
přesnyy
Mne Kristelová postavou nijak hrozná nepřijde, určitě bych o ni neřekla, ze je to babochlap nebo ze na ni vsechno visí, přijde mi ošklivá, protivna, hnusne uměla a presita, ale jinak mi nepřijde, ze by to pohoršení nad postavou -to, co se tady vypíchuje- bylo adekvatni
Potrefenáhusa když bych ji oblečenou potkala na ulici nebo neoblečenou třeba někde u vody tak uplně v pohodě, ale jestli se někde prezentuje těmahle fotkama (já to vidím akorát tady, nikde jinde nesleduju) jako nějaká sexbomba tak to mi připadá fakt ujetý, protože nic takovýho nevidím, v porovnání s opravdu pěknýma holkama který se řekněme můžou s klidem vystavovat, když je to baví, je prostě... nepěkná
Kylie nám jde do Courtney Love koukam

Mne Kristelová postavou nijak hrozná nepřijde, určitě bych o ni neřekla, ze je to babochlap nebo ze na ni vsechno visí, přijde mi ošklivá, protivna, hnusne uměla a presita, ale jinak mi nepřijde, ze by to pohoršení nad postavou -to, co se tady vypíchuje- bylo adekvatni
Takhle jsem reagovala, když se tu nad její postavou zvracelo posledně
Neznám ji vůbec, její výplody a odkazy na to, co kde psala nebo říkala, v této diskuzi přeskakuju, ale říkám si, že to asi musí být extrémní hrůza, že si za to zasluhuje tak ostrou kritiku každého centimetru těla.
Mutziputzi Zmizel jí krk
Připomíná mi Glenn Closeovou.
viktorka_od splavu my se asi moc neshodnem, ale tady uplne souhlasim. Na ulici cajk, ani si nevsimnu... ale sexbomba? no jako lol.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.