nellielovett vsak taky ze je. Takovy tululum a jeste osklivy. A taky seka bozi hrubky.
VIP zjevy
nellielovett Zas pořád lepší než tohle no, to je zas moje holka ![]()

jinx A Plačková to isté. Ale však my sme iba hejteri čo im závidia ![]()
paktofonika tak jiste, div tou zavisti nepuknu
paktofonika jo a ta Plackova, ta mi teda prijde fakt oskliva jak noc.
Mutziputzi KK je boží ![]()
Edit.: ta fotka mě pokaždé hrozně rozesměje.
nellielovett Kačka je studnice, zbroják na to tělo by měla mít![]()

Mutziputzi Ta nikdy nezklame!
Ale Nela se asi inspirovala u ni, akorat ten vyhled "vytunila", Kristelka vypada jak nad stadionem Sigmy Olomouc.![]()
Tak to máme Slovákovou, Kristelovou, Krainovou, Rolincovou, Belohorcovou, Myslivcovou, tu osmičkovou barbínu....že by na těch vtipech o blndýnách něco bylo![]()
stes Mně se Rolincová líbí a blbá mi nepřijde, Krainová je u mě taky v pohodě, pokud netvrdí, že byla múzou YSL a nezpívá v koloně![]()
Mutziputzi Tak tohle je snad první vyložený kandidát na zadkové implantáty, co znám... Vypadá, jako by jí tu řiť někdo amputoval.
nellielovett Já bych zadek a břicho Slovákový klidně brala, spíš teda brala všema 10. Že se takhle vystavuje, její problém, že je blbá, o tom vůbec nepochybuju. U nás se říká jak štolverk. Ale teda ta Kristelová, to nechápu, zadek povolenej jako já, břicho zatažený jako já, ksicht všelijakej, jenom ne oduševnělej, prsa přišitý a asi nic moc. Jako koho chce tímhle ohromit? Ochromit?
Stará Stanová Kůže takových znám hafo, akorát si nedaly dopředu našít ten maxinárazník, kdyby byla proporční bylo by to sice nic krásnýho, ale normálka...
dynda že má pěknou postavu, o tom žádná. Mě pobavila ta prezentace.
viktorka_od splavu No právě, nic proti malým zadkům. Ona má hrudník hrozně mohutný i sám o sobě, bez těch nárazníků. Vypadá, že se překlopí.
barbucha Prej nejaka Aneta! Aneta je preci pojem, hlavne v tyhle rubrice ![]()
Stará Stanová Kůže njn, takovy ten chlapsky typ postavy, to ma kdekdo ale vystavovat se s tim je srandovni:-)
viktorka_od splavu To neni chlapskej typ postavy, Kristelová je rozkydlá bréca, stačilo by kdyby se hejbala, pak by si mohla odpustit to zatahování přicha, který z ní pak zákonitě dělá takovou korbu, denně 100 dřepů a do roka i ten zadek bude mít, klasická lemra to nemá sošný tělo v genech...jako já![]()
No, ošklivý snad ani ne, ale když to vidím, tak mě popadá pocit, že musím vzít hadr a ty záda jí vypucovat...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.