SunEclipse a ja :D sice mam propojenej sluzebni telefon se sluzebnim laptopem a mam v tom ruzny sdileny kalendare a poznamky a pripominky a ja nevim co... ale stejne si vsechno pisu do papirovyho diare, protoze na tamto jsem si nezvykla. zkousela jsem to tejden a proste to neslo :D
VIP zjevy
razorblade Já to taky neumim. Všechno zvládnu "online", ale kalendář/diář prostě ne.
náíhodou papírový diář je nesmrtelná klasika :-) za sebe jedině papírový...
papirovej diar je jen dalsi kram do tasky. vubec.
SunEclipse papirovej diář a gumovací propisku ![]()
Diář jedině online. To šetří tolik nervů. Ještě by někdo mohl vymyslet jak sdílet s mým mužem soukromé schůzky tak, aby pracovní neviděl.
continuity no tak v outlooku to neni problem ne? bez nej jsem uplne namydlena:-)
viktorka_od splavu No právě můžu sdílet celý kalendář nebo nesdilet soukromé schůzky. Ale nemůžu sdílet soukromé a nesdílet zaroven i pracovní. Musela bych ho přizvat jako účastníka a to se mi nechce.
2x
viktorka_od splavu jinak aktuálně testuji na novém telefonu hlasové zadávání příspěvku. Nefunguje to úplně špatně, ale je celkem sranda jak to ten mozek neumí. Chudáci ředitele, co museli diktovat dopisy svým asistentkám.
náíhodou papírový diář je nesmrtelná klasika :-) za sebe jedině papírový...
jasne, klasickej Moleskine a jak je clovek hned konzervativne stylovej
v telefonu ja nikdy
continuity hmmm
pravda, volny/obsazeny terminy vidim jen u kolegu, muzi davam na vedomi nebo ho zvu jen na soukromy. zkusim se ti na to zeptat az se vrati kolega z dovolene
jo je to sranda, myslim ze diktovat zivemu cloveku je uplne v pohode, ale stejne... technika:-O
Tak jsem zkoukla kousek instastories vyse zmineneho hvezdneho paru a pozor! Trestne oznameni se da poslat mailem a spolupracuji s renomovanou advokatni kancelari, jejiz jmeno brzy zverejni!!! Pak uz mi ty vyhruzne napisy u videa typu "Polibte nam prdel!" nahnaly strach a jdu opatrne zkontrolovat gmail.
Mutziputzi hlásim se do klubu papírovýho moleskinu! ![]()
Ounz Jojo, malej černej týdenní. A samolepky ![]()
Nedávno se mi s ním stala v jenom zahraničním baru taková příhoda. Používali tam totožný Moleskine zápisnčíky jako návštěvní knížky. Jsem jim tam chtěla zanechat vzkaz, ale při odchodu jsem ho automaticky sbalila, protože "co se tady sakra valí po stole můj diář". No tak mám doma "památníček" plnej sprostejch vobrázků
Třeba to tam jednou vrátim.
Lama_z_Lana haha to je dobrý ![]()
Keď sa tu už bavíte o elektronických diároch, aké používate? Potrebovala by som niečo, kde by sme mohli nezávisle ja aj muž pridávať schôdzky, stretnutia a pod., aby sme si vedeli dohodnúť a odkontrolovať program tak, aby sa nestalo, že si nahodíme obaja schôdzku a pod. v 1 deň na rovnakú hodinu. Čiže niečo, kam by sme sa mohli obaja prihlásiť a zaznamenávať tam veci (el. diár som nikdy nepoužívala, netuím ako to funguje).
Já teda papírovej diář furt mám, i s horou samolepek, ale poslední tak tři roky už ho mám spíš jen pro radost. Jak se mi do Google kalendáře hází skoro všecko samo, přijde mi přepisování do papírovýho už poněkud zbytečný, přestože to teda občas stejně dělám a hezky si to všecko vymalovávám a zdobím a oblepuju washi páskama. :D
Mutziputzi v pondeli na jednani jsme se sesli tri, jako na povel jsme vsichni vytahli cerny poznamkovy moleskin![]()
jinx Stylovka a klasika, z druhý strany si hned zaškatulkuju snobíčky s LV agendou, 2 a půl nebo kolik za novou "náplň" dá podle mě jednom idi... ehm blázen![]()
edit: zas odecist to z dani je dobrej pocit))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.