VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. července 2018 16:03

SunEclipse a ja :D sice mam propojenej sluzebni telefon se sluzebnim laptopem a mam v tom ruzny sdileny kalendare a poznamky a pripominky a ja nevim co... ale stejne si vsechno pisu do papirovyho diare, protoze na tamto jsem si nezvykla. zkousela jsem to tejden a proste to neslo :D

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 25. července 2018 16:05

razorblade Já to taky neumim. Všechno zvládnu "online", ale kalendář/diář prostě ne.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 25. července 2018 16:41

náíhodou papírový diář je nesmrtelná klasika :-) za sebe jedině papírový...

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 25. července 2018 16:43

papirovej diar je jen dalsi kram do tasky. vubec.

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 25. července 2018 16:52

SunEclipse papirovej diář a gumovací propisku 

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 25. července 2018 16:56

Diář jedině online. To šetří tolik nervů. Ještě by někdo mohl vymyslet jak sdílet s mým mužem soukromé schůzky tak, aby pracovní neviděl.

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 25. července 2018 16:59

continuity no tak v outlooku to neni problem ne? bez nej jsem uplne namydlena:-)

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 25. července 2018 17:02

viktorka_od splavu No právě můžu sdílet celý kalendář nebo nesdilet soukromé schůzky. Ale nemůžu sdílet soukromé a nesdílet zaroven i pracovní. Musela bych ho přizvat jako účastníka a to se mi nechce.

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 25. července 2018 17:05

2x

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 25. července 2018 17:06

viktorka_od splavu jinak aktuálně testuji na novém telefonu hlasové zadávání příspěvku. Nefunguje to úplně špatně, ale je celkem sranda jak to ten mozek neumí. Chudáci ředitele, co museli diktovat dopisy svým asistentkám.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. července 2018 17:45
Reakce na nolita:

náíhodou papírový diář je nesmrtelná klasika :-) za sebe jedině papírový...

​jasne, klasickej Moleskine a jak je clovek hned konzervativne stylovej v telefonu ja nikdy

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 25. července 2018 17:45

continuity hmmm pravda, volny/obsazeny terminy vidim jen u kolegu, muzi davam na vedomi nebo ho zvu jen na soukromy. zkusim se ti na to zeptat az se vrati kolega z dovolene

jo je to sranda, myslim ze diktovat zivemu cloveku je uplne v pohode, ale stejne... technika:-O

Offline Luna
10866 příspěvků moje polička 25. července 2018 17:59

Tak jsem zkoukla kousek instastories vyse zmineneho hvezdneho paru a pozor! Trestne oznameni se da poslat mailem a spolupracuji s renomovanou advokatni kancelari, jejiz jmeno brzy zverejni!!! Pak uz mi ty vyhruzne napisy u videa typu "Polibte nam prdel!" nahnaly strach a jdu opatrne zkontrolovat gmail.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 25. července 2018 18:45

Mutziputzi hlásim se do klubu papírovýho moleskinu! 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 25. července 2018 18:58

Ounz Jojo, malej černej týdenní. A samolepky

Nedávno se mi s ním stala v jenom zahraničním baru taková příhoda. Používali tam totožný Moleskine zápisnčíky jako návštěvní knížky. Jsem jim tam chtěla zanechat vzkaz, ale při odchodu jsem ho automaticky sbalila, protože "co se tady sakra valí po stole můj diář". No tak mám doma "památníček" plnej sprostejch vobrázků Třeba to tam jednou vrátim.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 25. července 2018 19:13

Lama_z_Lana haha to je dobrý 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 25. července 2018 19:14

Keď sa tu už bavíte o elektronických diároch, aké používate? Potrebovala by som niečo, kde by sme mohli nezávisle ja aj muž pridávať schôdzky, stretnutia a pod., aby sme si vedeli dohodnúť a odkontrolovať program tak, aby sa nestalo, že si nahodíme obaja schôdzku a pod. v 1 deň na rovnakú hodinu. Čiže niečo, kam by sme sa mohli obaja prihlásiť a zaznamenávať tam veci (el. diár som nikdy nepoužívala, netuím ako to funguje).

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 25. července 2018 19:19

Já teda papírovej diář furt mám, i s horou samolepek, ale poslední tak tři roky už ho mám spíš jen pro radost. Jak se mi do Google kalendáře hází skoro všecko samo, přijde mi přepisování do papírovýho už poněkud zbytečný, přestože to teda občas stejně dělám a hezky si to všecko vymalovávám a zdobím a oblepuju washi páskama. :D

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 25. července 2018 19:33

Mutziputzi v pondeli na jednani jsme se sesli tri, jako na povel jsme vsichni vytahli cerny poznamkovy moleskin

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. července 2018 19:37

jinx Stylovka a klasika, z druhý strany si hned zaškatulkuju snobíčky s LV agendou, 2 a půl nebo kolik za novou "náplň" dá podle mě jednom idi...  ehm blázen

edit: zas odecist to z dani je dobrej pocit))