JLo slavi 49 narozeniny...jeji asketickej rezim bych nedala, tak budu spokojena i kdyz to bude malicko horsi...

JLo slavi 49 narozeniny...jeji asketickej rezim bych nedala, tak budu spokojena i kdyz to bude malicko horsi...

Právě jsem zjistila, že můj degustační moleskine zůstal včera ve vinařství. Doufám, že se do něj nekouknou ![]()
Mutziputzi Jaký má režim? Taky na něj přejdu.![]()
Luna Tak cviceni jasny (samozrejme ne tezky vahy
), ale bez kofeinu, alkoholu, cukru, koureni jasny, opalovani ni omylem...prej kdyz hresi tak leda kostickou 300% horky cokolady...enjoy! jak my rikame))))
Mutziputzi to budu raci tlusta a koupim si plavky ve sve velikosti![]()
viktorka_od splavu Jako ze nema poctivou Triolu kose jo?
Puerto Rico brnensky fashion moc nepreje no...
Mutziputzi Sakra! Cukr klidně omezím, ale kafe a víno...
Tak nic, si kópím tu Triolu z Hybešky nebo kde to u nás majó.
A Monca, zezadu pekne, zepredu skoda to pandero zas

Mutziputzi tak triolu na nic nepotřebuje, ale tohle je hrozný
a Monika - no i zezadu je vidět, že ten matroš prostě není pro ni, resp není imho pro nikoho, ani pro tu výše obdivovanou krasavu
viktorka_od splavu Ja myslim ze plavky JLo jsou zcela a naprosto v pohode a sedi ji presne jak maj...hore bez se neopaluju a nechci mit na sobe celorocne obri bilou podprdu, tak nosim dost podobny
A za chvilku opakují Krále Prahy s KK u Krause.. ![]()
Mutziputzi Prosím tě, budeš vypadat líp i s tím vínem a kafem ...:-) Ona je Hispánka, má to mnohem těžší...
999 Keeez by aspon stejne
ale hispanky nestarnou vetsino pekne, pravda
jinx Stylovka a klasika, z druhý strany si hned zaškatulkuju snobíčky s LV agendou, 2 a půl nebo kolik za novou "náplň" dá podle mě jednom idi... ehm blázen
edit: zas odecist to z dani je dobrej pocit))
tu mam taky, ale nepouzivam ![]()
viktorka_od splavu Jako ze nema poctivou Triolu kose jo?
Puerto Rico brnensky fashion moc nepreje no...
![]()
Mutziputzi psanicko super, ovsem ten spek ...
jinx Nerozumím tomu, proč nemá stahovací prádlo...
999 to by mozna pomohlo, ale tyhle povolene bricha a speky nejsou moc vzhledne celkove... plus ten material nic neodpousti. Mne se celkove nelibi, hadry v cene prumerneho vozu, coz je v poradku, ale vzdycky, vzdycky me napadne jedine slovo - Máša.
Mutziputzi hele, a když se jlo neopaluje, tak tamto je její přirozená barva nebo samoopalovák? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.