jinx Nerozumím tomu, proč nemá stahovací prádlo...
protože pod těmahle šatama by bylo brutálně vidět. vím, co mluvím. mám bílou sukni, pod kterou jde vidět úplně všechno, dokonce i celulitida, a hádám, že tohle je podobný materiál.
jinx Nerozumím tomu, proč nemá stahovací prádlo...
protože pod těmahle šatama by bylo brutálně vidět. vím, co mluvím. mám bílou sukni, pod kterou jde vidět úplně všechno, dokonce i celulitida, a hádám, že tohle je podobný materiál.
jinx Když mám na drahý šaty, tak si snad koupilm odpovídající spoďáry...
Jiná Realita Spanx?
999 no pokud by si koupila ty vysoké, byly by vidět podle mě zezadu. pokud nízké s nohavičkou, byl by vidět zepředu na stehnech přechod při chůzi. a pokud bez nohavičky, tak by byl vidět přechod na zadku.
viktorka_od splavu Ďakujem krásne, super, že je to aj s návodom (ale aj tak tým radšej poverím muža ako technicky zdatnejšieho).
Jiná Realita Já s tím nemám zkušenost, jen vím, že to všude chválí :-).
999 já nemám teda přímo spanx, ale nosím to, jednak kvůli špeku, hlavně ale kvůli pocení v létě. a pod hodně věcí to nejde vzít, protože když děláš krok vpřed, vepředu na úzké sukni se protlačuje ten přechod mezi nohavičkou a nohou, nebo jde vidět v pase přechod mezi lemem a špekem ![]()
Jiná Realita Přece musí něco existovat...
999 Soudnost![]()
Mutziputzi To jo...![]()
viktorka_od splavu Hele, nevím, odkud je má, ale moc bych nespoléhala na to, že to třeba Dior řeší...Prostě buď jsem štíhlá, nebo mám spolehlivé stahující prádlo.
Prosim vas, ja jeste nemam Instagram, muzete dat nekdo link na ten profil ty Kristelovy? Me to zacina tak fascinovat, ze bych se rada podivala na vlastni oci ![]()
999 já myslím, že jsou šaty, které jsou jen pro bohyně. a tamty to zrovna asi budou. a máša bohyně není.
spanx je pro šaty, které něco málo odpustí. bílé uplé strečové neodpustí nic nikomu, ani olivu navíc, ani jeden klik namíň.
MP Marge
Diky moc, jdu to prozkoumat
Mam dneska den blbec a malo klientu, tak potrebuju prijit na jine myslenky...
MP Marge jsem se chtěla zeptat, jestli je to dobrý nápad, před spaním, ale pak mi došlo, že u vás je míň ![]()
jasne, klasickej Moleskine a jak je clovek hned konzervativne stylovej
v telefonu ja nikdy
mo přesně... :) a klidně se přiznám i k tomu LV :)
viktorka_od splavu Jako ze nema poctivou Triolu kose jo?
Puerto Rico brnensky fashion moc nepreje no...
lol, tak to sedlo![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.