viktorka_od splavu Candance podle sebe nesuďte mě, děvčata, já nehovořím o žádných světských statcích, ty ať si každej strčí za klobouk![]()
VIP zjevy
Candance
přesně.
viktorka_od splavu pěkně ukazujete svoje pokřivený charaktery ![]()
Mutziputzi jakože par miliónků stačí?
Mutziputzi a v čem teda podle tebe spočívá ten prospěch? v šikovným milenci? to je lepší se nevdávat, to nedoporučuju:P
Catherinne šmarjá já vůbec nemluvim o penězích, vy jste strašně fokusovaný na peníze koukam všechny! Pamatujte si že BÝT je víc než MÍT![]()
viktorka_od splavu taky ne, hergot vy jste přízemní![]()
Mutziputzi hmmm tak když idolem je Andrej tak už jedině ta moc? jen aby sis z toho nevypila slinivku pak;-)
Mutziputzi tak já o prospěchářských vdavkach nepsala...![]()
viktorka_od splavu Andrej neni muj idol..teda holky![]()
Catherinne Já jo, ale prospěch nejsou jen peníze a světské statky jak jsem psala
Mutziputzi ty hledáš ten vyšší cit, přiznej se!
Mutziputzi já? co praví slovník synonym: Prospěchářství - Synonyma: sobectví, egoismus, kariérismus, ziskuchtivost, vypočítavost, zištnost
pokud jsi měla na mysli něco jinýho, tak jsi nepoužila vhodný slovo
viktorka_od splavu prospěch bych z toho musela mít, získat něco, ne prachy a majetek...já nevim že jste tak přízemní hele![]()
Mutziputzi tak logicky pokud prachy a majetek už máš, tak tvá ziskuchtivost se realizuje jinde. tudíž budeš usilovat o svůj prospěch v jiném oboru, než bychom si představovaly my nemajetné;-)
Mutziputzi A Paroubek není volný? Když Ti nejde o peníze, ani o majetek, tak už zbývá jen ten sexy mozek (nepředpokládám totiž, že by Ti šlo o něco tak přízemního jako je vzhled) ![]()
viktorka_od splavu Prosim tě, nikde nepíšu, že jsem majetná, jenom, že mě sňatkem získaný majetek neinteresuje, nejsem zvyklá si nárokovat něco, co jsem si nezasloužila...tak já nevim no, nenapadlo to nikoho, tak kopnu: občanství, příjmení, konexe, vědomosti, humor/esprit...ty poslední jdou i bez samozřejmě, prostě něco co nikomu nemusíš sebrat a přesto z toho máš prospěch, no![]()
brrr tak ze vzhledu partnera nevím jaký by byl prospěch, leda by to byl nějaký herec... takže opět světská sláva![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.