paktofonika Lama_z_Lana A já nám smažím k obědu palačinky...
VIP zjevy
999 Psala jsem to o tom zrcadle. Kdybych vypadala jako ty, žádné tabulky bych ani nezkoumala, nebyl by důvod. ![]()
barbucha MB je těžce nemocná?
Magráta mela údajně zánět slinivky.
Teda looser Prahy, pardon king, to je ubozak ze mu neni rovno. Jsem cela nedockava, jak se k tomu postavi management na instastories. Pocitam ze zazaluje soud a sup s tim do Strasbourgu.
stes Mne je ho spis lito, ja mam mekke srdecko
Mutziputzi Katko???
Mutziputzi líto mi může být někoho, kdo vlastní hloupostí uškodí sobě, ne někoho, kdo schválně škodí jiným.
SunEclipse ale co když je tak blbej, že ani nechápe, že někomu škodí? ![]()
Jiná Realita a ve finale sam sobe nejvic...ty duru vodbarvenou bych spis serezala
Jiná Realita ale kdepak, kdyby nevěděl, tak by se chlubil, jaká sranda se mu povedla...ježto zatloukal, moc dobře věděl, že činí, co nemá.
SunEclipse tak to samozrejme vedel, blbost je v tom ze se nechal nanou vyhecovat a nedohlidnul nasledky
Mutziputzi čímž se kruh uzavírá, není mi ho líto. ![]()
SunEclipse mne jo pac je to debil a skonci jak Bartosova
SunEclipse Mně taky ne. Je svéprávný. Dala bych mu to sežrat i s navijakem, věděl dobře, co dělá. No a Blazková, ta by fakt potřebovala profackovat.
daniela Kolega měl nastudováno, ale mnohonásobnou interpretací kolegyněmi se kvalitní sacharid nějakým zázrakem změnil v tabulku čokolády
co je kvalitni sacharid? Ja myslela, ze sacharid je vyhradne zly...
![]()
![]()

Pavlena Sú zlé sacharidy, tzv jednoduché ktoré majú vysoký glykemický index a potom dobre/lepšie sacharidy a to sú zložené sacharidy, ich energia sa uvoľňuje pomalšie a glukóza v krvi sa prudko nezvýši.
stes Já prostě nevěřím, že by tohle celé vymyslel ten Řepa osobně. Tak daleko jeho inteligence nesahá, aby dokázal takhle konspirovat. To je práce Blažkové! Ta to měla za náramnou prdel a jemu namluvila, že to dělají, aby ho pomstili.
A tem pablb ted, samozřejmě, bere celou vinu na sebe (+imaginárního kamaráda) aby ochránil tu, která za něj tak bojovala.
No.. blbí jsou oba, o tom žádná, ale tohle rozhodně Řepa vymyslet nedokázal ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.