Dadoo tak puvodcem napadu asi opravdu nebude, to ani nikde netvrdim, ale takovej debil, aby nevěděl že je tohle fuj, zas není. Kazdopadne je to gentleman jakej se hned tak nevidi. Všechno bere na sebe Má slušně vymyto. Osobně se divim Gulašimu, že mu nerozbil hubu.
VIP zjevy
stes prej ne uplne na sebe,prej nekdo z Amfory
Beranka asi Bohdalová ![]()
tak já se hlavně divim, že se ta Erbová diví... a to platí tak nějak obecně pro všechny tyhle pipky, co se tahaj se ženáčem, zdárně ho odlověj, poříděj si s nim rodinku či majetek... co čekala? že zrovna k ní bude jinej?
... možná je to nějaká karma - pro oba zúčastněný ![]()
RoSa no erbovou rozhodně nelituju. kdo chce kam, pomozme mu tam. že není řepka normální, musela vědět. akorát tehda byl slavnej a bohatej...
RoSa Svet neni cernobily![]()
barbucha MB je těžce nemocná?
Ano, velice těžce. Chudák se kvůli zdravotnímu stavu nemohla celej rok dostavovat k výslechu ohledně páně manželova podnikání ![]()
Hele rozhodně nemůžeš čekat, že bude jinej. Ale přece jen, může si odskakovat tak ňák v mezích slušnosti a zdravýho rozumu, ne?
Záměrně poškozovat bejvalou, t.j. s kterou už není čili mu nemusí vadit, a eště takhle blbě... ![]()
Mutziputzi co se týče charakteru, tak v určitym věku je člověk hotovej... hovado zůstane hovadem... takže těch zhrzenejch z "jedeme druhý kolo" mi fakt neni líto...
edit: barbucha tak ona mu nejspíš vadí tim, že po něm něco chce (výživný)
RoSa To ses pak rychle hotova pomalu z pulkou obyvatelstva, i to kdo je a neni hovado je dosti subjektivni, nic, proste neni jen svet mladickych lasek a spolu v dobrym i ve zlym a druha strana pipky a hovada...tak jednoduchy to fakt neni
RoSa
Hele rozhodně nemůžeš čekat, že bude jinej. Ale přece jen, může si odskakovat tak ňák v mezích slušnosti a zdravýho rozumu, ne?
Záměrně poškozovat bejvalou, t.j. s kterou už není čili mu nemusí vadit, a eště takhle blbě...
Ja myslim ze vadi hlavne Kristelovy a Repka je trubec...lec spekuluju o necem do ceho nevidim coz sama nemam rada![]()
Mutziputzi tak je fakt, že o tomhle vztahu víme do detailu každej kulový...
to já si tady jen tak nahlas přemejšlim ![]()
edit: barbucha tak ona mu nejspíš vadí tim, že po něm něco chce (výživný)
Tak to je jasnej kámen úrazu. Taková drzost! ![]()
Proc má KK na Instagramu obden zamčený profil? Chtěla jsem se trochu pobavit a nic ![]()
barbucha Já myslim, že mu to nevadí, leč nemá z čeho...a když má, tak přijde Kristelový nepředstavitelný, že něco posílá někam, kde to "není potřeba".
Jako blbec je to každopádně, IQ tykve taky, ale nemyslím, že to zlo je z jeho hlavy. Podle mě Kristelová je hrozně nešťastnej člověk.
Ale Strýcová má dobrej vkus!

Mutziputzi taky sem si to říkala
Mutziputzi Myslíš ohoz nebo mladý Kraus? dotaz patří ke Strýcové)
Edit: Aha, tak to není mladý Kraus.
Mutziputzi Taky se mi líbí :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.