Luna tak Samantha se taky nechala zlákat na fejkovou kabelku za pár dolarů, už si nepamatuji značku.
Fendi? (mám brouka v hlavě teď, nemůžu si vzpomenout, přitom to znám nazpaměť:-)
Luna tak Samantha se taky nechala zlákat na fejkovou kabelku za pár dolarů, už si nepamatuji značku.
Fendi? (mám brouka v hlavě teď, nemůžu si vzpomenout, přitom to znám nazpaměť:-)
Beranka jj. Žlutá Fendi ![]()
Dadoo :-) dík!
Beranka ano, Fendi, už jsem to našla.
It´s my bag, look inside and it says "Made in China".![]()
marie doleželová dala dceři jméno alfréda ![]()
Vůbec si neumím představit, jak bych na ni volala, Alfrédo je pro dítě strašně tvrdý. Alfrédko fretko.
Jiná Realita Ještě dobrý, taky mohla chytnout Kordulu. ![]()
Jiná Realita Alfréda mi nijak zvlášť neva, ale hned v prvním článku, kde jsem o tom četla, se sama Marie nechala slyšet, že "Alfí je jejich poklad", vůbec mi není jasný, proč si vůbec dávat práci s výběrem takto dramatickýho jména, když ho hned od prvního dne takto przní. :)
Stará Stanová Kůže nebo moučnivku..
Gellnerova To se dá vyléčit...
Stará Stanová Kůže furt se to maže genciálkou? Nebo už je zakázaná?
Gellnerova Nevím, asi jsme ty naše na tohle neléčili.
paktofonika Karoleena ukažte?
jinak mě přijde, že to je bohužel asi častá cesta, člověk se nejdřív tváří normálně, lidi mu tleskaj, začne přidávat podivný pózy, našpulený výrazy, výstřihy a nakonec se fotí polonahej a zkroucenej, ani mu to nepřijde...
Musela jsem se kouknout
a řekla bych, že ten její (a jí podobnejch) instagramovej účet je takovej lookbook zadarmo. Vyšpulí stopadesát fotek denně a čeká, že se jí zavaří mobil, jak ji budou nahánět z Vogue a od Kchárla ![]()
Alfreda Zelinkova![]()
no kluka alfréda snad ještě pochopím, tomu se dá říkat třeba frede, i když už od narození budí dojem komorníka.
ale alfréda...navíc to jde i tak nějak blbě přes pusu, to "lfr". to už mi kordula přijde snad lepší ![]()
Mně se Alfréda líbí. A Zelinková je docela normální příjmení. Nevidím problém.
Pinot Noir a jak byste jí říkala, abyste se vyhnula "alfí"?
Alfreda se mi nelibi, z toho moc rve ta touha po originalite, toKordula, Dorota a moje Berta, ty maj grady!![]()
Jiná Realita Tak já mám spíš "kratky zobák", takže Alfy ![]()
Příspěvek vymazán z důvodu porušení pravidel diskuze!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.