Mutziputzi Berta se mi.líbí moc (a navíc se tak jmenovala moje babička). Alfréda mi přijde celkem blbý jméno, ale to je jen muj osobní názor
VIP zjevy
Pinot Noir to mně přijde úplně strašný. mnohem horší, než původní jméno. představa, že mám kamarádku, které říkám alfy
zlatá verča, anet, bětka, nebo dokonce i jituš.
samosato to co je? ![]()
Jiná Realita no, ale to vypadá, že maminka jí říkat Alfí chce a vyhýbat se tomu nebude. A myslím, že Evča je lepší jako kamarádka jen z toho důvodu, že každá nějakou známe, jde jen o zvyk
Janulik03 samo sa to tady![]()
Jiná Realita Já bych ji oslovovala Alfo
Ne, vážně, Alfréda je pěkně blbý jméno pro holku, tahle kreativita je pro děti za trest. Chápu, že každej nechce Janičku nebo Terezku, ale je spousta hezkejch, míň obvyklejch jmen.
Jiná Realita Tak to, jak se jmenují kamarádky, je mi fakt úplně jedno. Dceru bych Alfréda nepojmenovala, ale slyšela jsem o dost horší jména.
coralline ale ať si teda každý pojmenuje děcko, jak chce, ale proč mu potom říká nějak úplně jinak? namyslela si alfrédu, proč jí neříká alfrédko?
nebo ti rodiče, kteří chtěli dát dceři jméno půlnoční bouře či jak, na ni pak asi taky bouře nevolali, a beztak by jí říkali janičko.
Patricie Solaříková se vrhla na módu a začala navrhovat šaty.. ![]()
Citrochnap
Doufam, ze jsem Charllotu nezradila!!
Dadoo to ta prava! ten podbrisek, no mnam
Jiná Realita Šmarja, ale zdrobnělina, což Alfi je, není přece jiné jméno. Synovi plným jménem taky neříkám, protože je to jméno pro velkého chlapa.
By me zajimalo jak Alfrede napisou, ze si ma vyzvednout boty v Queens, mne na ferovku Ahoj Lucko, vidime se tam![]()
Pinot Noir no... třeba takovej Krajčo... ![]()
Dadoo no nevím, co k šatům podotknout, ale nevycházejí o ní neustále články, že je hubeňoučká (to není z mé hlavy, ale citace)?
nevím, jestli je jen ten mundúr tak nelichotivý, ale hubeňoučkého člověka si představuju trochu jinak.
coralline ale ať si teda každý pojmenuje děcko, jak chce, ale proč mu potom říká nějak úplně jinak? namyslela si alfrédu, proč jí neříká alfrédko?
nebo ti rodiče, kteří chtěli dát dceři jméno půlnoční bouře či jak, na ni pak asi taky bouře nevolali, a beztak by jí říkali janičko.
tak ale to je u spousty jmen, ne? ja jsem karolina, ale taky mi tak vsichni blizci nerikaji (nejvetsi odchylka byla Liny, asi z te druhe poloviny jmena? nevim a neresila jsem to vubec), takze to je stejne jako Alfreda a Alfa. Mne se to jmeno nijak zvlast nelibi, ale nechapu to vymezovani se proti nemu.
Mutziputzi Mě v Queens nezdrobňujou, asi už na dálku cítí ty vibrace zakázané zóny... :)
Jiná Realita hubenoucka, jo? ![]()
Karoleena haha, ano, to u naseho jmena dost funguje
jinx no fakt nekecám, to jsem o ní někde četla. a ona sama se vyjadřovala k tomu, jak zhubla, a rozdávala rady, jak na to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.