LadyMary No to je ona, teatereza
VIP zjevy
Jj, ale Mgrata pak myslela TerezuFin....asi teda. Nějak jsem se do toho zamotala.
Jo, já taky myslela TeaTerezu...
Karoleena Tak už som ju našla. Na MP sa mi jej outfity páčili, na IG už je to také...
paktofonika Myslím, že ti rozumím. :)
paktofonika Karoleena ukažte?
jinak mě přijde, že to je bohužel asi častá cesta, člověk se nejdřív tváří normálně, lidi mu tleskaj, začne přidávat podivný pózy, našpulený výrazy, výstřihy a nakonec se fotí polonahej a zkroucenej, ani mu to nepřijde...
Potrefenáhusa Může se to sem napsat, jakej nick má na insta? Ale když se liší od toho na MP jen zdvojeným prvním T, tak asi může, ne? :)
Karoleena už nemusíš, dík
Karoleena Tak už som ju našla. Na MP sa mi jej outfity páčili, na IG už je to také...
jezus, no nazvala bych to "přešpulíno".
škoda, na mp se mi fakt líbila.
Už jenom podle toho špulení si řeknu hezká, ale blbá jak štoudev, to nemůže myslet vážně tohle![]()
Karoleena notyvogo:-O a mne prisla takova normalni![]()
tak jsem taky pohledala...no na mp se mi taky líbila, pěkná je furt, ale proč proboha????
LadyMary ale teatereza se mi taky líbila, měla jednoduchý outfity
Tak na insta už je to fakt too much...styl ala Tereza Barošová. Ta se zase pořád fotí v prádle a ve fitku...furt dokola.
Luna tak Samantha se taky nechala zlákat na fejkovou kabelku za pár dolarů, už si nepamatuji značku.![]()
Jiná Realita Bože
.
Hmm...tak jsem se sla jako zvedavka podivat na terezu...achji, musim se priznat, ze mi na nekterych fitkach oblicejem propomnela (bohuzel) tu elizabetlore. Ale nejdriv jsem pochopila, ze se nekde v pradle vyspzluje ems.
Lama_z_Lana já jsem se asi ztratila... která tereza je tím myšlena? ![]()
Magráta ta tea, jak se tu o ni mluvi
LadyMary nebyla to Elouzie,nebo tak nějak..
Teatereza se občas stačila i tady ale pauzy nějak prodlužoval. Taky škoda ![]()
Tak jsem Ttea viděla..![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.