Chloe ona tam hraje v nějakém seriálu, prý?
VIP zjevy
Plekanec nekde kraknul v Breznu, kdyz presel k jinymu NHL tymu, ze nevidel manzelku a deti tri tydny a jak je to tezky. Tak nevim teda jak je to s tim rokem, kdyz tvrdi, ze spolu uz nebyli... to je zas komedie....
Na to, jak je Lucie nudna a nikoho nezajima, mate dost prehled, jezinky ![]()
Tak na nich je zajímavý vlastně hlavně to, že zrovna od nich by člověk čekal, že si to vyřeší mezi sebou....:-)
"Všechno zlé je ale k něčemu dobré. Posílili jsme vztah. Zažili jsme něco extrémního a ujistili jsme se, že se milujeme a že k sobě patříme"
Kdybyste si snad myslely, že prožili nějakou tragédii, tygr jí ukous nohu, novomanžel oslepl nebo pomřelo půl famílie, tak nic - ukradli jim tašky ![]()
Nejde vysloveně vo zjev, ale její tupost mě prostě zaujala...
Na Vondráčkový je zajímavý to, že se dokáže se prosadit do Blesku a je považována za krasavici a zpěvačku.
barbucha no u toho titulku jsem si taky rikala, ze bych brala mít takovej nejhnusnejsi den v životě...
Potrefenáhusa Ja taky, mam hned nekolik kandidatu, za ktery bych ho vymenila z fleku.
Erbový to u soudu sluší

Mutziputzi slušelo jí to i u předchozího soudu, asi si dává extra záležet ![]()
Mutziputzi Tý to sluší víceméně vždycky. Nelíbila se mi - nemyslím hadry, jen když měla napletený vlasy.
Řepka půl roku nepodmíněně a Kristelová pokutu 50
Mutziputzi
Tedy u KK
Přijde mi to málo, fakt. Navíc teď přijde řada odvolání a tak. Nakonec choroba.
Nevěřím, že tam nastoupí.
Mutziputzi wow!tak to je nesetrili![]()
Dadoo Vidíš, mi to přijde málo. Hlavně u ní.
Mutziputzi teď jsem to chtěla napsat. :)
Stará Stanová Kůže Zažila jsem ataky žárlivý a závistivý megery, trestala bych to!
Mutziputzi tak co, aspoň si od ní odpočine...
Mutziputzi Ctu to na idnes a ti dva... to je bahno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.