rasaNori to bude tím nickem :-)
VIP zjevy
Tak co ti Plekancovi?
Se nám to nějak šmodrchá.
stes No, vypadá to, že jeden úplně nemluví/nepíše pravdu. Nechápu, proč to ventilují veřejně, když se nakonec ukáže, jak to je. Myslím, že to mělo skončit jedním fb statusem a nazdar bazar (když už to teda mají potřebu takhle řešit).
brrr Tak. Z toho totiž pak není úniku. Jak se někdo rozejde veřejně takhle přátelsky, je z toho cejtit žumpa na sto honů. Bylo to tu už nedávno
Teď už jen čekám, že se vyjádří Šafářová... což tedy doufám, že neudělá.
stes No šmarjá, už jsem si říkala "copak to tady už nikdo znovu neotevře?" ![]()
Myslím, že se to Lucce trochu vymyká z rukou, takto si to asi nepředstavovala...
A mně hrozně vadí, jak ze sebe Vondráčková, i bulvár z ní, dělá chudáčka.
stes No chcelo by to link pre nás čo to nesledujeme :)
Dneska jsem narazila na jméno Aleška.
paktofonika No to bych to tu zalinkovala.
Navíc se situace mění každým okamžikem a jednota nevladne ani napříč periodiky.
stes Tak idem pozrieť čo sa deje no...
Vondráčková je nuda, ta za sledování nestojí![]()
Lamicka Mně se to jméno nelíbí ani v mužské podobě, to ššššššššš ...ale Aleška je tedy opravdu děs běs.
Mutziputzi dobrej vtip![]()
stes to neni vtip
stes Tak prečítala som jeho status, jej status a Mutziputzi má pravdu.
paktofonika tak Vondráčková je nudná a nezajímavá tak nějak konstatně
Potrefenáhusa i kdyby dala Šafářový přes držku v přímym přenosu tak na tom nic nezmění![]()
Potrefenáhusa To je přesný, v životě jsem o ní nepřečetla tolik co teď.
Mutziputzi Nene, to by bylo zajímavý!!
A úlevný, ta její vzornost mi fakt leze na nervy....
Garfie Tá vzornosť. Teraz som čítala článok kde písali, že si vydupala predmanželskú zmluvu aby nevyzerala ako zlatokopka, to si nemohla svätá Lucia dovoliť :D
paktofonika hele zase "si vydupala předmanželskou smlouvu" to bych brala fakt s rezervou, zas s těma majetkama, co maj, mi to to přijde celkem rozumný - jako že mi to přijdou jako už bulvární fabulace tím chci říct
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.