pecka a kedy Plackova vyzerala dobre? Nastastie na fotkach nerozprava. Ta ked otvori pusu ![]()
VIP zjevy
paktofonika brutálne poradenstvo, no tak to každopádně
Micuska to absolutne netusim a radsej pri tom zostanem
paktofonika a tajomstvo je odhalene
Karoleena asi ji tam fackovali a u toho opakovali nejez kuřecí maso! nejez kuřecí maso! ![]()
SunEclipse brutalné je v překladu hustý...kamaradka to pouziva snad v kazdy vete![]()
Mutziputzi Pozor! Teď prý je hustý říkat "je to epic!" Poučil nás desetiletý vnuk ![]()
Dadoo Ze je neco epicky rikam i ja...asi to teda trha usi, to je mozny![]()
Mutziputzi ale to už se nějaký pátek říká ne... taky mi to pbčas ujede :-)
Dadoo Jo a taky ti k tomu rekl ,,kamo,,? Ted mlady rikaj ,,kamo,, dlouho teda uz, ale docela jsem z toho rostla. Epic jsem nikdy neslysela.
To je strevo![]()

Mutziputzi no bola uplne rovnaka konstalacia hviezd,rovnaki ludia v rovnakych outfitoch,... ja neviem,comu sa cudujes,KK proste umi ![]()
Mutziputzi Haha, tak to už je na diagnózu.
pecka ba ne, ty mraky vypadaj trochu jinak ![]()
Mutziputzi mozna je to o 0,00001% lepsi, ze aspon pouzila starou fotku a ze opravdu nesla na pivko...
Magráta jo a i vlnky jsou posunute a misto stromu a budov je tam ted nejaky napis ![]()
vazne si myslela, ze to nikdo nevytahne?
Aby v té veselohre s KK a Králem Prahy nezapadla další aferka . U Paroubka se taky schyluje ke grotesce: manžel měl mnohamiliónové prijmy,které nechodily přes účet ..
Dadoo dokud byla manzel ji to ale nevadilo, cimz ho neomlouvam
a ja si myslim ze ani ten Luciin rozvod nebude nuda, jen abych to vsechno stihla sledovat...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.