Jiná Realita ojoj, to zly
VIP zjevy
Ta me fascinuje projevem i vizazi![]()
Jiná Realita Tyjo, mladej Charouz se ženil, to ale musela bejt veselka...
andulka01 já ho teda vůbec neznám, ani o něm nic nevím, tak nevím, proč to měla být velká veselka? je hrozně bohatý, nebo nevkusný, nebo jinak profláklý? ![]()
Jo, bohatý, mocný a křivý. Starej Charouz má hoooodně dlouhý prsty, všechno a nic mu nepatří. A ještě nedávno randil s Perkausovou (než mu zahnula s nějakym mladšim takybohatym).
jinx Kamu sledujem kvôli Limetke ale začína mi ísť poriadne na nervy.
jinx Kdo je ta ošklivá a nevkusná slečna? Grossová? Já jí nějak nemůžu poznat a to jsem si jí už zvětšila. Tím pádem je tedy ještě nevkusnější, ale tápu..
stes Kamila Rundusová
stes paktofonika Já si myslím, že se za chvili uklidní... Bývala tlustá, pak zhubla a teď na sobě opravdu zamakala, a tak má potřebu to ukazovat.
paktofonika Tak..to jméno jsme v životě neslyšela...jdu si o ní něco nastudovat
999 jo asi tak nejak. Nahodou mi jeji profil nabidl ig, matne ji znam, tak jsem tam mrkla a tolik reci o promene, zhubnuti, spokojenosti, zivote, prozreni a spol., to byla naloz! A ja na tohle moc nejsem no.
paktofonika já už sem jí sledovat přestala ![]()
999 Ako mne jej vzhľad nevadí, schudla pekne. Kuchárku mám v pláne a tá čo plánuje vyzerá zaujímavo. Limetka je super, ale vždy tŕpnej keď vidím že chodí po Prahe bez vodítka. Len je v poslednej dobe trochu ukričaná, taká jéééčivka :)
Mně přijde pekelnej tenhle pán - aniž bych hodnotila zjev
stes kdo to proboha je?
jinx nějaký mačo nadsamec![]()
![]()
Jiná Realita takova sebeprezentace je spolehlivy zabijak vseho. Ikdyz on nic asi nepotrebuje, ma sebe ![]()
jinx Jiná Realita Nový přítel Andrei Pomejový
stes tak ta teda očividně nevyhledává pořád stejný typ muže ![]()

![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.