Mutziputzi bože to je jedna z tých samožeriek? Splývaju v jednu s miernou odchýlkou farby vlasov. Ale tak ked ich to baví.....
VIP zjevy
Janulik03 ma 96k sledujicich...
to ja se svyma asi triceti....![]()
Domi vôbec netušila, že ochrancovia zvierat budú mať niečo proti. Konzultovala to s kamarátkou, ktorá sa ochrane zvierat venuje. ![]()

paktofonika Já bych ho brala![]()
Mutziputzi ja taky.:-)
Mutziputzi Mně se taky líbí, ale k mému každoročnímu podzimnímu rituálu patř jít si zkusit kožich k Burberry (mají skoro každý rok stejný dubeňák) a odejít bez něj... Sluší mi, měla bych ho na dvacet let, ale stejně si ho nekoupím. Vždycky si pak řeknu, že nějak nezapadá do mého světonázoru
.
zacina to byt peklo,pokud si to novinari necucaji z prstu...
Zarinya ved v pohode, krásna je. Len tam má fakt iba seba. ![]()
999 dubenak je z ovce?
Janulik03 mne by to taky nebavilo sledovat,ale pobavilo me prave kolik ji sleduje lidi.![]()
Mutziputzi Madam Jonas je moje guilty pleasure
. Insta byznys musi byt desny stres
.
Janulik03 Nevím, je to ten kabát s chlupem uvnitř. Ovce by mi nevadila, ale on je ozdobený nějakou vzácnější kožešinou a s tím už mám problém...
Mně teda Jonášová přijde úplně v pohodě.
ja si nemyslim, ze M. Jonas je instapipi - i kdyz můj první dojem takový možná byl. Jo, předvádí nákupy, luxusní značky, řeší tam kosmetiku a oblečení, ne světový mír a globální oteplování... To je asi prusvih
krome toho, ze je stihla, atraktivni a zajistena.
Ale hloupa urcite neni, casto je vtipna. Vidim tam rozdil proti tem opravdovym nánám. On celej Instagram je hlavne show...
Něco bych si tady ověřila: Pol Pot byl vrah!
Naprostý souhlas. Navíc ji to určitě dobře živí.
@Mutziputzi
Myslíš, že ona má z Medicomu prsa za plnou platbu? Když jí ten prodej soukromí nevadí.....
999 ahha lebo ja som mala dubenák a ten bol z ovce, aj golier z nej. Ale teraz pozerám, že oni maju goliere z líšky. No tak ,ehm, mám aj z lišky, ale zdenedý a nosím ho možno raz za 5 rokov. Tam ma to netrápi. Je to desná údržba.
Fiction netušim odkud a za kolik je má, ale snad se to rentovalo za tu šaškárnu![]()
Tulipe ja ji zase tak neresim, ale necim me fascinuje. Je to Insta podnikatelka, to umi. Co byla predtim netusim.
Mutziputzi Kabát sa mi nepáči, ale nehejtila som primárne kabát ale to že sa Domi čudovala ako na jej norkovy kožuch reagovali ochranci zvierat. No buď je tupá alebo neviem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.