osobně se mi neviditelné obroučky taky nelíbí... je to ultra konzervativní a vyložene ne chic...
VIP zjevy
Kokoska Mne sa takisto nepáčia, vyzerala som v nich ako stará baba, celé zle.
Kokoska Mne treba bezobroucky nevadej a dokonce mi i (prej) slusej ![]()
A taky bych řekla, že ty vrtané brýle se nossily tak před 10-15 lety. Je to jako se vším teď je to demode a asi vypadají trochu archaicky.
Já jsem je pár let, když byly v modě nosila a to si o sobě myslím, že jsem byla sakra frajerka.![]()
Tedy nemyslím zrovna v těch brýlích.
A troufám si tvrdit, že chic to bylo.![]()
Nesledujete trendy ![]()
COMEBACK vrtaných brýlí
Pokud sledujete trendy ze světa optiky opravdu pozorně, mohli jste si během jara a léta všimnout, že bezobrubové brýle se objevují v nabídce módních značek stále častěji
Spinifex furt stejně děsný :-)) tak snad nebudou v nabídce jako jediné...
Spinifex Aj s veľkými sklami vyzerajú nedobre. A mne pripadajú všetky bezobrúčkové na jedno kopyto len iná farba nožičiek :D
A to se fakt podíváte na člověka s bezobroučkovým brejlema a řeknete si, to je hrozný, vůbec mu/jí to nesluší? Já bych si pomyslela... asi nejspíš nic. Určitě jsou konzervativní, možná nejsou chic, ale že bych v nich lidi vypadali vyloženě hrozně? (A vynecháme prosím nějaký ty divný paní od Mutzi.)
coralline No ja v nich vyzerám otrasné, že v nich niekto chodí po ulici je mi jedno. Väčšinou v nich stretávam starších ľudí, možno aj preto sa mi zdá že v nich vyzerám ako babička.
coralline Všechno je to otázka módy a zvyku. Před řekněme 15 lety byly jemné vrtané a kovové brýle úplně nejvíc a v takovéhle diskuzi by se zvracelo nad obřími plastovými obroučkami.
Sweet Potato hit to byl, to je fakt, ze to dost frcelo, ovsem jinak i tehdy o nich platilo, co dnes:)
Pro mě nejvýraznější nositelka bezobroučkových brýlí. Jako strašný to není, ale prostě jsou to devadesátky. A hlavně jsem se na začátku ohradila proti tomu, že bezobroučkové jsou prakticky neviditelné. No to prostě nejsou, stejně jako silikonový ramínka. 
MP Meri Ale jsou nejjemnejsi, ja treba vubec nemuzu mit to, co je ted moderni, tedy vyrazne plastove obruby, to pak jdou bryle a kilometr za nima se couram ja, uplne me prebijou. Mam vybrane asi tri tvary, dva mam ozkousene, ze mi sedi, ale aktualne vubec nejsou v nabidce, treti jsem jeste nezkusila a co jsem tak koukala, tak skla ktera nosim (=silna) se do vetsiny stejne nevsazuji. Ted mam pulobrouckovy kompromis a nesnasim je skoro stejne jako vsechny predchozi. Ale jen v cockach taky chodit nemuzu.
Já mám jasno ve značce, Andy Wolf dělá přesně to, co žádám.
A hlavně jsem se na začátku ohradila proti tomu, že bezobroučkové jsou prakticky neviditelné. No to prostě nejsou, stejně jako silikonový ramínka.
Ok, ale to jsem říct nechtěla. Myslela jsem to jenom tak, že z různých typů brýlí jsou vidět nejméně. Když teda někdo má pocit, že mu nesluší žádný tvar obrouček. To je všechno.
coralline já si furt říkám, že když mi nebudou slušet žádný brejle, tak si koupim aspoň hezký brejle
Potrefenáhusa To je dobrej přístup
A já jsem teda přesvědčená, že pokud má člověk "normální" obličej, tak mu prostě nějaký brejle slušet musej. Jenom je musí najít. Mně jich třeba hodně nesedí, protože mám drobnej obličej a např. v těch teď módních velkých obroučkách vypadám fakt hrozně, mám to přes půl obličeje.
paktofonika babička jsem :) A v tom, co nosíte vy, bych vypadala nějak takhle:

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.