ty bílý svítící koule na stromečku jsou krásný - jak to funguje a kde se to dá koupit?
Čas vánoční...
andulka01 To je super, vzpomnela jsem si na Phoebe z Pratel, jak zachranovala osklive stromecky.
(coz ovsem neni pripad toho vaseho!)
Super nápad ten plakát se stromečkem! ![]()
Garfie Krásný děti :-).
andulka01 Vítej v klubu záchranářek :-).
To by se dalo praktikovat i tady - nepadá z toho jehličí! ![]()
Já mám už druhej rok jen lehce ozdobený větve ve váze, a poletěj okamžitě jak zejtra vypadnou haranti... svinčíku z toho padá že to nestačím sbírat ![]()
RoSa jsou taky z Tchiba, na dálkové ovládání, v každé z nich je tužková baterie. Jsou z mléčného skla, svítí celkem slabě, za dne to vůbec není vidět, ale jsou hezké i samy o sobě, pořádně se rozzáří až za tmy. Ale jsou dost těžké, potřebují silnější větve.
barbucha
No vidíš, tak máš inspiraci!
A potěšila mě včerejší výroba salátu - tradiční to spolupráce, při níž si vždycky otevřeme lahvinku... nebo dvě... nebo... a pak příští den přemejšlíme, co jsme tam zapomněli dát
Letos jsme se chovali překvapivě slušně, takže v něm nic nechybí a já můžu dneska normálně fungovat ![]()
Fandím všem nedokonalým stromečkům, oceňuji rozhodnutí dávat druhou šanci těm trochu použitým
! Pamatuji na své dětské Vánoce, kdy mami, strašný estét, nutila otce donekonečna zařezávat stromek, uříznuté větve navrtávat na místa jiná, celé svátky hledala pro ozdoby ideální stanoviště... Kolem jsme museli chodit lehkým krokem, neboť smrček v paneláku mohutně opadával
.
Hezké Vánoce!
Stromek přesně podle mého gusta, já jsem taky minimalista, děsně mě nebaví odzdobovat a uklízet ty ozdoby...

černá káva potom se pochlub!
Kan aha, dost často jsou pravé ve dvou, myslela jsem, že to má nějaký vyznam.
Přeji Vám všem krásné a pohodové svátky s nejbližšími. ![]()
U nás budou letos jiné... zítra to bude měsíc, kdy zemřela maminka. Milovala Vánoce, světýlka... neměla jsem letos chuť dělat nějaké velké přípravy, ale kvůli dětem, tatínkovi se snažím. I kvůli mamince... svítíme tam nahoru pro ni. ![]()
Jsem moc ráda, že u nás bude dnes tatínek. Bála jsem se, že bude chtít být doma. Taky jsem se obávala, aby nebyly dcerky kvůli škole v karanténě, ale naštěstí nám Vánoce s tatínkem nic nepřekazilo. Jen je ten dnešek těžký... už jsem měla i trochu lepší dny, ale dnes ať dělám, co dělám, vše mi ji připomíná. Zatím to jsou bolavé vzpomínky.
Jen u jedné jsem se zasmála... mamka ozdobila stromek, který mají venku na terase v květináči. Když ho taťka viděl, tak se jí ptal... "Ty jsi uřízla vršek?" (Byla na něm špice). Mamka: "Jo, jasně."... chvíle ticho... pak jí to došlo... zarazila se a řekla: "Já kráva..."
Pinot Noir já jsem normálně zapomněla, že ty koule z Tchiba mám!
Moc se mi líbí, ale nechám je na příští rok, kdy taky vylezu na půdu pro jiné ozdoby, letos se mi nechtělo tam šplhat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY