Moc pěkné vlákno o vietnamských Vánocích.
https://twitter.com/vietnameczhane/status/1474003024507031555?s=21
Moc pěkné vlákno o vietnamských Vánocích.
https://twitter.com/vietnameczhane/status/1474003024507031555?s=21
marieu tohle mi skoro vehnalo slzy do očí.... vzpomínka, když byly děti malé, balení dárků, až usnuly, dlouho do noci zdobení stromečku a ráno na štědrý den jsem si nařidila budik, abych brzo ráno rozsvítila stromeček, než se děti probudí. A ráno nam vpadly do ložnice, oči navrch hlavy a: ježíšek už nám donesl stromeček☺
Díky všem.
rozarka Svíčky jsou ultra tenký tak jsem dala dvě, ale můžeš jich dát kolik chceš, pravidlo žádný neznám. Dokonce jsem viděla parter, kde těch ultratenkých bylo asi 20 kousků.
letfenixa To je krása!
A na mě dnes na FB vyskočila vzpomínka na japonské Vánoce, kdy děti uvěřily, že Ježíšek na Dálný východ nepřijde....a pak to překvapení, přišel!!! :-) Na chvilku vám to sem dám, protože to je čirá radost.
krásné![]()
Domadoma máme letos stromeček z druhé ruky, co měly děti v sambově třídě. I s třídními ozdobami, moje designový to letos prohrály
jen kočičky jsem pridala. Je trošku krpatej, ale dostal druhý život. Vcera balení dárků, svíčky, stromecek a anglické vánoční chorály ![]()
A za chvíli jedem k mámě zdobit další strom.
andulka01 to je milý s tím stromečkem.
andulka01 fandím krpatýmu stromečku! Ten náš taky není vysoustruženej- z jedný strany dole chybí okatě větev, ale zas tam mají holky místo- lehávaj si pod něj a koukají na světýlka ve větvích nad sebou. Z druhý strany má ve spodních větvích i lišejník- je ze zahradnictví z plantáže, prostě příroda!
Garfie to je jak z reklamy. Máš strašně krásné děti ![]()
Garfie to se jim nedivím, že měli radost. A vymysleli jste to super.
U nás už je po sněhu. Ale to už tak je.
Preju všem krásné svátky.
Tady ještě trochu je na trávě, ale nic extra pěkného. Inverze, mrholí, nad 0 a spíš břečka.
Garfie pamatuji si, jak jsem jednou před vánoci stála frontu v potravinách a zákaznice přede mnou si přečetla cedulku, že je obchod otevřený déle den předem nebo i dopoledne ve svátek nebo něco podobného a té paní za kasou říkala, že to je fajn. Ta jen odtušila něco ve smyslu, že jak pro koho. Naprosto jsem ji chápala
![]()
Schuzka za muze vyrizena,az uvarim brambory tak jdu spat pac my budeme mit stedry vecer nekdy pozde v noci.
Muz stale v Holandsku.
Hezky stedry vecer vsem!![]()
Poslední okýnko vinného adventního kalendáře.
Pro případné zájemce: příjemně překvapil. Měl být světový, toho jsem se trochu bála, ale byly tam dvě lahvičky Bordeaux a dvě nějaké argentinské, ani jedno neurazilo. Od nás nejvíc Znovín, Cibulka, Habáni, jednou Valtice a Lahofer. Ten jediný fakt nestál za nic.

andulka01 ale to je moc hezké, druhý život pro stromeček ![]()
Renusatko u nás je dneska spíš jaro, deset stupňů a občas sluníčko. Ale zítra má sněžit, tak uvidíme.
andulka01 to je super!![]()
A všem přeji krásné svátky
Štědrý den býval pracovní den - i když se zkrácenou pracovní dobou - až do roku 1988. A ne, teď jsem si to negooglila, je to jedna z milionu "velmi užitečných" informací, které mám uložené v mozku.
Díky za info, myslela jsem, že to bylo i mnohem později, mám v paměti dohady v jedné práci určitě po roce 2002, že jsme losovali, kdo půjde na Štědrý den a kdo na Silvestra do práce. Ale paměť klame.
Stromeček zdobím já, jsem minimalista. Akorát mládě přineslo ze školy toho anděla. A starší kdysi dávno vyrobil tu "hvězdu", ta je nahoře už tradičně. Krásné vánoce všem!

Všechno je krásné a dojemné, taky jsem na stará kolena plačka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.