Garfie A co si stromek na závěs namalovat sami? Nebo si nějaký hezký nechat vytisknout na plátno ;)
Čas vánoční...
Garfie proc jsou zakazane slamene ozdoby? Kvuli pozaru?
Evaeva Jj, první rok jsme taky měli cypřiš. A dám ti sem na chvíli jeho koupi, pro pobavení. ![]()

DruI To asi nebudu zase tak hrotit, my jedeme na Vánoce domů, chtěla jsem jen takovou atmosféru...a ty ozdoby pochopitelně! ![]()
Kokoska Nejsou zakázané v principu, jen se nesmí dovážet, měli jsme je na black listu při stěhování. Asi jsou zahrnuté do semen, rostlin a podobně, podle mě mají strach, že by v nich mohly být nějaké cizorodé látky. Myslím, že jsem je tady i někde viděla prodávat, nějaké z Číny. :-)
Garfie cypřiš na kole
a teda konečně jsem stihla nějakou fotku "na chvíli".
Slaměné ozdoby jsem pašovala kamarádům do Austrálie, úplně jsem na ně během letu zapomnela a na letišti v Brisbane: "Jéé, to jsou krásní pejskové u mýho kufru! Jak hezký čmuchaj, žejo" (hele jestli podle mě nenatočili tu scenu z Deníku Bridget Jones?) No tak doprovod byl bílej jak stena, když si představil ten flastr. Ale neodhalili mě, na Goldcoast jsme pak oslavili krásný Vánoce a slaměný ozdoby sklidily obrovský úspěch u domorodců. A jediný dostupný vykrajovátko na perníčky byl velbloud :)
Propašovala jsem si sem slaměné ozdoby (jsou zakázané), tak je někam pověsit musím!
Co ozdobit kus toho stromu, co vám ční na terase? ![]()
Garfie fotka na kole je boží
Garfie Fotka na kole je skvělá! Slaměné ozdoby můžeš navázat na bitku a zavěsit do prostoru jako girlandu.
Garfie Super fotka. Koukám, tam se dá koupit i březové koště?
Garfie bezva fotka a ten pohled ![]()
Garfie Kup araucarii
Nebo ti pošlu návod na ten provázkový. Za takovejch 10-15 hodin cistyho času mas hotovo ![]()
Ave, mám tip na svíčky s příjemnou lesní smrkovou vůní, IKEA. Jedná svíčka nic-moc, ani si jí v prostoru nevšimnete, ale tři už to dokázaly decentně ovonět.

Garfie bude to chtit improvizaci, no.

Zavesit slamene ozdoby na cervene maslicky do prostoru si docela umim predstavit. A vystrihat nebo poskladat papirove ozdoby nemuze byt zrovna v Japonsku problem! Nemeli by nekde v zahradnictvi par samotnych vetvi z nejakych jehlicnynu? Pro atmosferu by to urcite stacilo.

Garfie To je fotka, jak z vánoční romantické komedie. Skvělý!
Garfie super fotka
Ještě jsem jí stihla.
Mam tady par tipu, na ktere jsem narazila, treba se to bude nekomu hodit
1. v DM maji adventni svicky ve tvaru domecku, treba pro nekoho kdo nedela venec, ale dava je jen do misy?
https://www.dm.cz/profissimo-set-adventnich-svicek-zimni-domky-p4066447159219.html
2. tipy na darky pro milovnice Harry Pottera
https://www.notsofunnyany.com/happee-birthdae-crystal-candle/
3. tip na tvoreni z pomerancove kury s detmi

4. stromecek z lepicich papirku do Japonska :)

Garfie Kup araucarii
Nebo ti pošlu návod na ten provázkový. Za takovejch 10-15 hodin cistyho času mas hotovo
A ještě si pak Garfie může otevřít ve škole svoji dîlnu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY