žluťásek já jsem to právě udelala. Nečekaný nový svet. ![]()
Čas vánoční...
continuity já mám z loňska dvě sady a jeden z ovladačů mi taky nefunguje. Ale chtěla jsem stejný, tak jsem si je nechala a budu doufat, že to druhé ovládání se nikdy nerozbije
ppodruhé bych je ale už nekoupila
Já mám ráda tuhle: Brontosauři - Josef
Teď jsem se tady rozbrečela, ale tak hezky, dojatě. To byla tátova oblíbená, už jsem ji dlouho neslyšela. Děkuju ![]()
continuity už i já. A konečně můžu poslouchat hudbu na pozadí, doteď jsem poustela z YouTube ![]()
Ty vánoční písničky jsou pro mě úplně nejvíc nejlepší ladění na advent, pustit si takovej seznam a vyrábět synovi kalendář, to jsem přesně potřebovala. ![]()
Kokoska tuhle mám taky ráda. Taková jemná až možná trochu kýč, ale líbí se mi moc moc.
Ještě Tisíc andělů, to taky můžu slyšet pořád dokola a neomrzí
žluťásek tisíc andělů a hovada boží ![]()
žluťásek trochu kýče kVánocům patří :)
Díky všem za tipy, už tady od rána sjíždím vánoční songy! ![]()
Karoleena Děkuju za sdílení a kdyby ses chtěla nainspirovat, tak mám dokonce dva seznamy. Jsou primárně dělané na večírky, takže tomu odpovídá i výběr skladeb, ale už se mi dost osvědčily. Tady jsou klasické vánoční songy, většinou staré pecky a tento není můj, ale využívám ho hodně jako podkresovku.
Já tedy o vánocích ráda tohle
A konečně si mi podařilo letos nezapomenou a koupila jsem lístky na Louskáčka. Jdeme s dcerou, bude jí už devět tak jsem zvědavá jak to dá. Úplně se bojím těšit.
Ve Žlutých lázních už vánočněj jak o dušu. Tolik světýlek pohromadě znám jen z amerických filmů. Fotka z tramvaje je mizerná a k očím milosrdná , ale celý areál je takhle zadrátovaný.

Sweet Potato jo, koukala jsem na to o víkendu z druhý strany řeky...
mno... energetická krize... ale prej je to nějaký eko
Garfie super, díky!! Já mám takový nějaký svoje interní pravidlo, že vánoční playlist pouštím až o prvním adventním víkendu, aby mi to bylo aspoň trochu vzácný, ale na hledání nových písniček se to nevztahuje, takže to taky můžu rozjet! :))
Tak už taky pomalu ladim do Vánoc.

MP Meri moc hezké macramé. To jsi dělala teď?
continuity Jestli tím teď myslíš posledních asi 10 večerů, tak jo ![]()
MP Meri jo, myslela jsem třeba tento podzim. Je to moc hezký nápad. ![]()
Jak jste tu dávaly ty vánoční písničky, tak já si teda úplně první vánoční náladu udělám tímhle šíleně starým songem od Robbieho Williamse.
Prostě mě baví, a vždycky dokáže dobře naladit.
MP Meri ty jsi šikovná! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY