Všetky uz pečiete? Ja aom zatiaľ vyskúšala iba guličky z ovsených vločiek a su prudko jedlé. Prvá várka bude preč. Idem robiť cesto na medovníčky s pomarančom. Zajtra budu deti vykrajovat ![]()

Všetky uz pečiete? Ja aom zatiaľ vyskúšala iba guličky z ovsených vločiek a su prudko jedlé. Prvá várka bude preč. Idem robiť cesto na medovníčky s pomarančom. Zajtra budu deti vykrajovat ![]()

Catherinne super košeľa ![]()
Janulik03 guličky z ovsených vločiek by som vyskúšala, keby mi jedno dieťa nezjedlo všetko sušené ovocie,čo som si tu skladovala. ![]()
continuity
jacsom rano zbehla pre mrazom sušené maliny a hned obalila. Uz mam vymyslené kombinácie na rozne gulicky. Kokosove mandlove so salkom kakaove obalene pistaciami. ![]()
A máme nový jmelí ![]()

Catherinne to je poriadny trs
Janulik03 to už je tradice, že dostanu hodně štěstí ![]()

2 svíčka zapálená, minimalismus v akci ![]()

Allysa teprve na druhym obrázku je to dokonaly!
Catherinne a to si měla týden navíc!
Dělám si legraci, minimalismus je fajn.
Janulik03 já už jsem perníčky i snědla, povedly se mi prostě:-) (něco jsem rozdala..)
chia Nádherná výzdoba
!
A chválím také zdejší dřevěné perníčky, máte to velmi podařené.
Já peču ráda, ale začínám až po 10. prosinci, nechutná nám uleželé cukroví, všechno musí být co nejčerstvější, výjimku představuje štola, jenže tu ujídáme už o adventu.
Magráta tak aspoň môžeš napiecť ešte raz . Peva varka je skúšobná , ze? ![]()
Tak uz jsme se taky pustili do pernicku. I kdyz necekam, ze vydrzi az do vanoc, spis se sni jako svacinky venku mnohem driv
mlade se mi zabavilo skoro na hodinu s trochou testa, valeckem, vykrajovatky a spoustou mouky, ze to za ten uklid pak stalo ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.