barbucha to je jasný! Když budou chtít, výrobky budou viset
Čas vánoční...
Torrah tohle pořád někde slýchám (i tady) a asi mám divnou rodinu. U nás se cukroví jí až na Štědrý den, ale že by to někdy někdo nechtěl
vždycky se drtivá většina sní do tří králů.
Jmelí mám ještě od loňska
visí mi tady celej rok - někde jsem se totiž dočetla, že sundání nosí strašnou smůlu
tak ho akorát pošoupnu víc doprostřed... adventní věnec taky nemam, mam malej stůl a na druhým stojej už ty větve. Věnec jo, ale na dveřích. Svíčky jsou všude celoročně... Koledy taky nemusím, ale Rybovku si dám, a pak ještě nějakou jinou mši třeba, klasiku si beztak pouštím celej rok, popík nepěstuju. Tak vlastně jediná změna je ta Rybovka, ta je jen na vánoce! Nejlépe k přípravě salátu ![]()
Karja Na ty domy mam taky ambivalentni nazor. V okoli sviti minimalne kazdy druhy. Sousedi pronajimaji celou chatu a maji ji vyladenou do posledniho detailu i venku, cela sviti. No a u nas se sviti tak akorat v obyvaku
. Ale az to nekdy uvidim ve vyprodeji, treba to koupime taky.
Emerald nás to moc hezké s tím lustrem.
Já mám půlku ještě na balkoně, asi ho vezmeme tchánovi a ještě je tam takový menší svazek pro tchýni. A to jsme vzali téměř to nejmensi, co bylo trochu kompaktnější.
barbucha ja mam taky jmeli od lonska. Odstranuji zasadne az kdyz dostanu nove. Nehodlam nic riskovat;)
A uz mame nazdobeny stromecek. Radost z toho ale nemam, vlastne me to dost stve. Prijde mi, ze Vanoce byly konzumovany driv nez zacly.
Kde se to s tím jmelím vzalo? Já o tom nikdy dřív neslyšela... a to co jsem pak někde četla, bylo skoro v tom duchu jako "chcete se zničit, že po vánocích vyhazujete jmelí"?
barbucha kde se to vzalo? Nevim. Ale prijde mi to naprosto logicky
. Nic jsem o tom ani necetla. Je fakt, ze se lidi dost podivujou, ze nam v kete visi nad stolem jmeli. Ale mne to prijde ok i esteticky, kdyby me to nejak rusilo, tak to tam nemam.
O tom jmelí na jednom místě celý rok jsem neslyšela (mám ho taky), ale že má být darované s hodně kuličkama jsem teda slyšela už od hodně lidí. A to mě přivedlo na myšlenku, udělat fb skupinu, swap jmelí. Tady u nás si totiž spousta lidí, hlavně starší, kupují jmelí sami a je mi jich líto, protože se má darovat, aby přineslo štěstí. No ještě to prokonzultuju s kamarádkou a uvidím.
Kan tak možná by stačilo, když si ho dvě báby koupěj a hned v obchodě vyměněj, ne?
RoSa Tak někdo to tak dělá, že jdou z kafíčka dvě kamarádky a koupí si ho navzájem, nebo maminka s dcerou, ale já cílím na ty, co nemaj s kým by právě. Jenže ti zas nemaj Fb.
Kan to je moc mily napad. Ale ti starsi asi nebudou moc swapovaci typy. Co nejaky koncept typu zaveseneho kafe? Nejak to vymyslet, ze by ho jakoby dostali a soucasne mohli zaplatit nekomu dalsimu.
Vy mi tu vzdy vyrobite taku predvianocnu náladu
. Vsetky. My mame teraz obrovský frmol v praci, robime takmer v kuse, volno nemame iba presne na sviatky, ludia by boli najradsej, keby sa predavali ešte na na štedrý den do večera, co my našťastie nebudeme. Ale tak chodím sem za vami. Hviezdičky, pernicky, pesničky, proste vsetky ste ma uz naladili tym spravnym smerom.
Uchytkom uz pecieme. Krinkle sa dvakrát zjedli, detičky sa tešia ze dnes zas budeme piecť pernicky. Ani darčeky moc nemam ešte, len vymyslené co komu.
A uzivame si s muzom ze tie nase malé aj veľké decká stále ešte chcú byť s nami, ze dom je plnyt ľudí a je tu bordel a chaos.
Do prcic, imelo!
Nám visí na lustru každoročně darovaný jmelí a nevyhazuju ho dokud není zase nový.Akorát ho z lustru přesunu po Vánocích do vázy
.
Torrah tohle pořád někde slýchám (i tady) a asi mám divnou rodinu. U nás se cukroví jí až na Štědrý den, ale že by to někdy někdo nechtěl
vždycky se drtivá většina sní do tří králů.
taky jsme divní
Cukroví jíme až na Štědrý den a do nového roku se po něm jen zapráší.
To a tím darovaným jmelim jsem nikdy neslyšela. A taky nám ho nikdo nikdy nedal:-D
Janulik03 děkuju.Je po prababičce![]()
Karja nám ho vždycky nosil děda. No už patnáct let ne:(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY