Jednoduché tvoření. Kartón podlepený izolepou.

Jednoduché tvoření. Kartón podlepený izolepou.

Evaeva jo, prave ze vubec nejsou tvrdy, vevnitr jsou mekky. Nevim teda, co za tyden, ale delala jsem je nekdy v pondeli a ve stredu jeste byly vlacne. Ted jsem u mamy, tak jestli jeste bude co otestovat, az prijedu vecer domu, dam vedet.
711990 nedalas moc kokosu? Mne prave i to nizsi uvedeny mnozstvi prislo docela hodne.
999 jsi "hrozná" dcera
. Zkus to příště udělat, jako já. Dopekli jsme, nabalili krabice a odfrčeli na vecirek ke kamarádům. (Jako jo, úklid jsme chtěli provést, ale byli jsme vyhozeni.)
Gatita tak u nás se nalévala ořechovka z 55% slivovice
. Se divím, že kolečka jsou kulatá. Pečení s kamarádkou je taky v plánu. Mě to samotnou vůbec nebaví.
Makara Hrozná dcera odfrčela na party do Prahy a dnes chudák maminka peče pro souseda ze vsi, kde má chalupu. Kdyby to byl aspoň potencionální nápadník, tak neřeknu ani slovo, ale je šedesátník, kterému před pár lety umřela maminka opečovávatelka.
Kokoska to je stopro mozny!
999 tak co mámě zbývá, když jsi jí všechno prodělala? A co máš proti mladšímu napadnikovi? Teda mamánek je nic moc, to chápu ....
edit: oj, preklep - podělala, ne prodělala ![]()
Tak my vám přejeme pěknou stříbrnou neděli! Akorat nás dneska s naším adventním jezuletem pustili domů, takže svíčky budem zapalovat ve čtyřech! Housátko má od středy malou ségru! ![]()
![]()

Leny docitam zpetne, nekolik dni mi tohle vlakno neukazovalo, ze je neco noveho. A teda spadla mi brada pri pohledu na ty pernicky, to je uzasny!
Potrefenáhusa teda ty seš tajnosnubná!!! Moc a moc gratuluju!!! Je hezoučká!!!!!
Potrefenáhusa No teda to je překvapení! Moc gratuluji a přeji novorozenatku krásný život!
Potrefenáhusa No ty kráso! Tak to není snad většího překvapení. Musíš nám prozradit jak se jmenuje! Uz když přibyla ta kočka, tak si říkám, to jsou věci.... a teď mimino!!!!! Je krásná a vypadá veliká!
Ty soutěže o adventní věnec ruším, Potrefenáhusa přišla úplně s něčím lepším!!!!!!
Potrefenáhusa jé, nový housátko, to je nadělení! ![]()
Potrefenáhusa Teda ty jsi tajnustkarka (ale chapu)! Tak to mate krasny darecek a budete mit krasne Vanoce. Co na to housatko? Preju vam, at mate spolu vsichni hodne radosti, jste zdravi, spokojeni... a tak vubec! ![]()
Potrefenáhusa no teda, těhotenství v ilegalitě
Gratuluji k přírůstku
, a jsem strašně zvědavá, jestli je minihousátko taky vlasatý ![]()
Potrefenáhusa to je ale krásný překvapení! Gratuluju! ![]()
Potrefenáhusa ooo, ta je nádherná! Gratuluji!
Karja jako přišla s mnohem lepším, ale to nemáme šanci stihnout do Vánoc! To se musí plánovat dost dopředu, aby se člověk mohl účastnit!
Díky, ono to tajný nebylo, vždyť já se tak se třetinou parfumanie znám osobne
ale já o tom nerada píšu, my každý těhotenství resime něco (co nakonec nejspíš nic není) a já se vzdycky dlouho bojim, abych to nezakrikla, blbych zkušeností mám na to dost.
Jsme celkem neoriginalni a ke Kateřině máme nakonec Terezu.
no a mimino je taky důvod, proč se nad kotetem - mimičiči, jak ji rika housatko, stahovaly velký cerny mraky...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.