Krásné a klidné vánoční svátky všem.

Krásné a klidné vánoční svátky všem.
Přeji všem pokojný sváteční večer.
Šťastné a pokojné svátky všem. Koukám, že máme stromek s černou dírou uprostřed, není tam na co věšet... už na to dlabu.

Příjemně prožité vánoce s vašimi milými

Krásné vánoční svátky všem a šťastný rok 2024 ![]()
Všetkým Vám, ktoré tu vidam, želám sviatky plné lásky, pohody, pokoja. Som šťastná že môžem čas tráviť s tak úžasnými ľuďmi, ako ste vy všetky.

Všem přeji krásné vánoční svátky, pohodu, klid. Je mi tu s vámi fajn.
I já přeji poklidné svátky všem
Ze série Sama doma aneb letos tak trochu jiné Vánoce...
krásný večer všem
Catherinne Muž má službu? Ať je klidná.
Sweet Potato viktorka_od splavu jojo, poslední dvě noci byly prý šílený, ale třeba mu to dneska vyjde. Já se tady mám dobře. Díky moc ![]()
Catherinne klidnou noc pro vsechny, kteri ji nemuzou travit doma![]()
![]()
![]()
Dostala jsem na WA video, jak Ema vybalila krasnou velikou chodici pannu, fakt jsou skoro stejne velke. Nadseni velike, maminka se ji ptala, jak se panenka bude jmenovat? Jestli Nelinka? Sofinka? Ema se dlouze zamyslela a prohlasila "Mafka!" protoze ř jeste neumi ![]()
Ve druhe rodine dostala Adelka zehlici prkno se zehlickou a Honzik kytaru. Opet mi pristalo video, Adelka vlaci kytaru a Honzik s vervou zehli. Genderova rovnost se prosadila!
Přeji všem krásné svátky, máte to moc krásné, od stromečků se dvěma špičkama až po ty designové!
Vánoce u protinožců jsou trochu crazy, každý rok bych to asi zažívat nechtěla, ale pro jednou je to zajímavý! :-) Škoda, že sem nemůžu nahrát video ze štědrovečerního náměstí, kde tančí holky v sexy santovských kostýmech!

Jesličky z papundeklu v (pseudo)gotické katedrále

A milé setkáni cestou z půlnoční mše...věděly jste, že Santa byl na dovolené v Bratislavě? ![]()

Přeju všem opožděně šťastné vánoce zpod stromečku u rodičů
Garfie uzijte si to! Nejak ti vyrostli ti Garfici (oba) :)
moora Už jsou oba větší než já!!!
Garfie nojo, jiny kraj... ten maly kostelik je mezi tim jak zjeveni. Tak at vam ta dovolena hezky vyjde, preju samou pohodu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.