Ja jsem kdysi mela na kazete vanocni album od Spiritual kvintetu, vzdycky jsem si to poustela v aute. Tehdy jeste nebylo dalkove internetove pripojeni, hodne jsem jezdila mimo Prahu, tak jsem poslouchala, aby mi to lip utikalo. Pak mi tu kazetu ukradli i s celym autem...
Čas vánoční...
Loni jsem byla se zřítelnicí na Rybovce na střeše Lucerny ![]()
Victoria A na toho Stinga se moc ráda vždycky koukám/poslouchám, ten je super!
brrr To jsme dělali loni (nebo už předloni?) s kolegama v práci a bylo to super, já už si několik let opečovávám vlastní vánoční playlist na Spotify, tak mám vždycky radost, když najdu něco novýho, co tam můžu přihodit. Teď mám myslím lehce přes čtyři hoďky materiálu, ještě tam je prostor k rozšíření. :)
Victoria jo, to si taky poustivame k veceri
Karoleena a nechces ho nasdilet?:)
Victoria taky mam tenhle Stingův koncert ráda.
Já tady trochu rozbiju Rybovky a další vkusnou hudbu, ale já naprosto bezpodmínečně miluju vánoční album Dolly Parton - Holly Dolly Christmas. Je to strašný kýč, ale neznám k pečení cukroví nic lepšího. Manžel ještě z domova přitáhnul Sliby se maj plnit o Vánocích od Ledeckého a za ty společné roky jsem k tomu taky přilnula. Jinak si myslím, že mám vkus na hudbu poměrně slušný, ale jakmile příjde advent, jde všechno pryč.
S Rybovkou to mám tak, že jsem k ní nikdy nepřilnula, takže bych jí dovedla docenit jako živý koncert, ale bohužel už z ní nemám ten zážitek z čistého poslechu.
Karoleena to jsem te zas nechtela trapit! Ale ukladam a dekuju![]()
711990 A tak zas možná to tu někdo otevře a pak přijde s komentářem ve stylu "no ale jaktože tam nemáš xy?!" a já pak díky tomu playlist rozšířím, jeden nikdy neví!
Karoleena to je skvělý, taky děkuju ![]()
Victoria Stinga mám! ![]()
Karoleena mne se libi takhle z nahledu moc, teda! a jsou tam vsechny co mam rada!
Karoleena já taky moc děkuju za sdílení.
Karoleena bozi:D
Já mám ráda vánoční album CM Kašava, vlastně různé lidové koledy a vánoční písně v podání cimbálových muzik. Jedna z mála věcí docházky do hudebky, které ve mě nechaly pozitivní otisk.
Stinga mám taky, to je moje srdcovka.
Ale přiznám se, že pro mě je zase taková základní věc Presleyho White Christmas Album. A co umřel táta, tak ještě víc, on ho miloval a měli jsme ho na desce co pamatuju, vůbec netuším, kde k němu přišel. Díky FB jsem taky zjistila, že prakticky každý rok peču 19. prosince vanilkové rohlíčky, piju červené víno a poslouchám tohle album, ale je to fakt náhoda! :-)
A já dnes dostala prvního poslíčka vánoční nálady, ve škole máme stromeček a dnes u něj nějací studenti hráli koledy! :-)

Victoria Ten Stingům koncert mám taky moc ráda.
Hoho, patnáct lajků u vánočního playlistu, to jsem měla naposled nikdy. :D Tak vám teda děkuju!
A musím prozkoumat ještě pár zde zmíněných věcí, co neznám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY