continuity já pověsila, ale jinak by mi to v ty pračce shnilo. Je i pověra na smradlavý prádlo?
Čas vánoční...
andulka01 myslis neco jako pradlo nechane zasmradnouti, 5 let smrdeti bude? ![]()
continuity tak jasně, že je to zábava. Aspoň já se tím bavím.
K obědu jsme tradičně měli čočku. Říkám dětem, že abychom měli hodně peněz. Starší syn odvětí, že to není potřeba, že peněz budeme mít dost díky zoubkové víle (začaly mu padat zuby)![]()
SunEclipse tak nějak
díky
continuity odjížděla jsem po desetidenním pobytu... to se bez zametání-vynesení smetí neobejde. Taky by mě tam příště nemuseli pustit :)
Na Nový rok jsem rozbila sklenici, střepy znamenají štěstí, ale protože jsem je zametla, tak je to vlastně bez vlivu. Prosím přítomné o potvrzeni, zda si to interpretují správně. A vymetla jsem to štěstí, které mi pro tento rok bylo přiděleno, a štěstí ziskané díky střepům zůstane, nebo jsem to podělala tak nějak kompletně?
berushjá si myslím, že je to zcela a dokonale jedno.![]()
berush Já myslím, že štěstí ti zůstane, pokud jsi rovnou nedošla vynést odpadky, čímž bys to střepové štěstí vynesla z domu :o)
RoSa Koukla jsem do toho odkazu a znám jenom to, že na Velký pátek se nemá hýbat se zemí a termíny půstů a asi u toho zůstanu, ty pověry jsou nějak komplikovaný, i jak to tu dočítám ![]()
Docela by me zajimalo, jestli ty povery s uklidem na novy rok, ci spise s jeho zakazem, pocitaly s vanocnimi prazdninami a naslednym navratem do prace ![]()
Protoze u nas to po tech volnych dnech s ditetem doma vypadalo tak strasne, ze jsme vcera museli poradne uklidit, aychom se do toho bordelu nevraceli kazdy den z prace. Takze jsme vynaseli odpad, vcetne trideneho, vysavali... A ja zametla balkon a vyuzila odpoledniho slunce a povesila tam aspon jednu pracku pradla... Jsme ztraceni ![]()
Zuzuli ty pověry jsou z dob, kdy děti chodili s husami na pastvu a doma měli na hraní polínko.
Kdepak plný pokojíček lega na srovnání...
Já mimo zdejší probírané vjela včera na kole do h....a vzala to přes benzinku, abych si vsadila a poté kolo umyla
stes tak snad to vyjde! ![]()
Zuzuli my ty stohy odpadu vynesli už před tím (neplánovaně).
Takže já nejsem líná jak veš, jsem vlastně jenom pověrčivá! ![]()
Ja jsem myslim porusila komplet vsechno, ale je mi to tak nejak jedno. Prala jsem, protoze navsteva prevrhla kafe na ubrus, samozrejme jsem to pak povesila. Susak mame v komore u kotle, nic me nenuti pradlo sundavat. Ale vlastne nezametala jsem, projela jsem to tycovym vysavacem :)
Ty svátky tak rychle utekly, bude mi chybět ten příjemný čas.
Pohanským pověrám moc nevěřím, aneb jak řekl nějaký anglický spisovatel: „Je velký omyl domnívat se, že když lidé přestanou věřit v Boha, nebudou věřit v nic. Naopak. Budou věřit v cokoliv."
Čočku jsem vařila, a jestli bude tolik peněz, jak byla dobrá, tak ![]()
Na to prádlo jsem myslela, ale bohužel nestihlo doschnout, tak jsem ho sundala až na Nový rok v poledne. Snad nebude v rodině ani pokus o oběšení.
kdyby chtel nekdo pristi rok delat ty malinove uly, tak jsem jeden vcera ochutnala od kolegyne a teda... vynikajici! (uly nemam rada;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY