Já poznávám tu růžovou kouli vpravo nahoře, domeček, zvonek a tu figurku uprostřed. Občas přikoupím nějakou ozdobu, která se mi líbí, ale jinak zdobím těmahle starýma a vzpomínám...
Čas vánoční...
Tak až se Vánoce zeptají, co jste dělali v létě ![]()
https://www.decor-by-glassor.cz/
Mají tu 20% slevu. Dala jsem i do nákupního vlákna, asi to bude jen na duben
Velký košík má zase v nabídce ten adventní kalendář a Betlém v jednom, kdyby někdo chtěl...
A nová kolekce vánočního porcelánu od Renaty Fučíkové už je taky venku![]()
Len Jejda, už?
Dnes v Kik v Doksech měnili podzimní zboží za vánoční ![]()
Pinot Noir díky, už je v košíčku ![]()
Dcera včera zjistila, že existuje adventní kalendář Lego friends a vybrala si lego, o které si napíše Ježíškovi, takže se to evidentně blíží!! ![]()
Mohučanka kluci seznam sestavují už několik měsíců
Dokonce už jeden nakreslil auto jako ještě nikdy. Akorát že ho nedostane.
Pinot Noir dik, objednano!
Len Ten kocici ![]()
Len tak tenhle talir je dobrej ![]()
Náhodou, já jsem nemocná, děti jsou pryč, dělat nic nemůžu, tak dělám už nákupní seznamy:-D
Samantha odstup, satane ![]()
Potřebovala bych ten dřevěný základ betlémů jako náhradní díl, trochu mi shořel. Ale nic, nakoupila jsem povodňově ve Slezské tvorbě, mám vyčerpaný budget.
Len budu moc potrebovat
Kokoska Přesně tenhle přibyde do sbírky.
A to mám těch talířů dost.
U nás to prvních pár let s kočkou přesně takhle vypadalo, vždycky šestýho sundala stromek, aby jako bylo jasno, že se musí odstrojit!
Potrefenáhusa A už víš, který kočičky?
Len určitě ten povalenej stromeček a možná i zamotanou kočku do sviticiho řetězu na misce
Kokoska Co to je, 670 talíř a 400 poštovné?!![]()
Sweet Potato objednej to jinde, treba tadymaji teprv predprodej a sice drazsi talir, ale zasilkovnu za 90.
Len kocky jsem sice nikdy nemela, ale talir je must have. Uz jich mam taky par, tomu neodolam.
Pinot Noir A já si ho chtěla přivést do JP a zase jsem zapomněla! :-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY