Pavlena
tak aspoň, že ten materiál dobrý ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Sweet Potato Přesně, má to na sezónu, zrovna jsem psala, že příště kašlu na novou. Ale dobrý vědět, že nějaká značka není kvalitní, manželovi taky občas kupuju sportovní oblečení a ten to nosí do rozrhání, což je u něj tak 20 let ![]()
nonemy tak ja jsem v jine situaci, deti mam dve, navic docela pomalu rostou. Takze kvalitni bundu ty ctyri sezony unosi urcite. Nez kupovat 4xlevnou, tak radsi koupim jednou kvalitni a ono je to znat i na komfortu noseni. Navic jsme hodne na horach, kdyz se povede sezona tak vic nez 15 dni, takze se to vyuzije.
Pavlena no presne jak pises, ona ne zeby promokla, ale po sezone byla ozmolkovana, odrbana, zip upadl.... Proste jak vytazena z popelnice. Columbii mame patym rokem ( taky uz je na rukavech trochu odrena, ale porad vypada pouzitelne).
Třetí den ve školce dcera dostala (stejně jako ostatní děti) pozvánku na oslavu 2. narozenin nějaké holčičky, koná se to v sobotu dopoledne, je to nejspíš i s obědem (konec píšou v jednu), a program je balet, balónky, jídlo a zábava. Vůbec si s tím nevím rady: mně osobně se tam nechce ani za mák, dcera nemá ráda děti
ale zase si říkám, že bych aspoň poznala ostatní děti a rodiče. Ale pak si zase řeknu, že bude jiná, méně společensky náročná příležitost, třeba vánoční besídka...Ach jo, ach jo. Přesně takových akcí jsem se obávala.
Mohučanka Ja bych sla, udelat se ti spatne behem dopoledne muze vzdycky! A treba tam bude dobry jidlo, s obedem bych teda spis nepocitala....ja mam zkusenost, ze jak clovek promeska prvni prilezitost, tak uz je pak mnohem tezsi se nejak zaclenit.
Mohučanka zalezi jestli mate chut pak poradat neco podobneho. me to teda desi
Mohučanka ja se casem naucila nemit vycitky odmitat, jeden cas se to zvrhlo a chodily pozvanky neustale. no a pozvani na opatku se tak nejak ocekava...
Mohučanka Nešla bych, protože odmítám něco podobného pořádat.
Mohučanka Ehm, ja bych to teda taky neporadala no. Nejak me nenapadlo ocekavani to oplacet, ale ja cely zivot jsem takova ta vterka na narozeninovych party a na svoje jednou za dva tri roky udelam takovy trapny grilovaci posezeni:-D:-D
Tak dcera si dnes vyřešila pomlouvající spolužačku sama. O přestávce si ji vzala bokem a řekla jí, že ví, že ji pomlouvá, a že se jí to nelíbí. Spolužačka chtěla nejdříve zapírat, když jí dcera řekla, že to ví od 4 dalších, tak prý jen mlčela a klopila oči. Když se jí zeptala, proč to dělá, tak jen špitla, že neví a slíbila, že už to dělat nebude.
Samozřejmě to nemusí být definitivní, ale jsem na dceru hrozně pyšná
Wow!!! Tak takto na pána by to nedali ani mnohí dospelí
!!!
Mohučanka šla by som. My síce párty poriadame, ale nikdy by ma nenapadlo riešiť, či nás niekto s pozvaných pozval/pozve tiež.
Potrebuji na rychlo vyrobit lampion, a otazka zni, kdyz v navodu pisou, ze mam zazehlit voskovky na pauzovaci papir, myslite, ze pro tuto techniku lze pouzit papir pecici? Ten papir se ma zacmarat voskovkama, prelozit dalsim a prezehlit.PS.: Zitra jdu koupit tavenaky, abych mela krabicku, nejak brzo nam to zacina....:-D
Karja Zkusila bych ten pečicí, přijde mi to podobná kvalita. A jo, už to začíná, výroba ze zbytků, kdy je třeba ty zbytky napřed nakoupit![]()
Manželovi leze z Hannah výplň po jedné sezóně příležitostného nošení. Pro mě zklamání, něco tak málo trvanlivého jsme už dlouho neměli. Ono to nemá vliv na funkci, ale je to ošklivý. Ale snad budete mít štěstí, mají dost širokou nabídku a určitě není všechno šunt.
nonemy to je super dcera :)
dynda No, my to mame uplne naopak, jakmile je pospou, rodic a babicka, tak babicka nesmi nic, dcera ji placa a mohutne krici nenenenene..Tezko se s tim neco dela, kdyz ji v tom babicka jeste podporuje, protoze ji to prijde vtipny a schvalne ji jeste provokuje.....
Ja mam pro dite Reimu, pak jsem dostala od svagrove asi 4 kombinezy ale takové ty latkove a sustakove (do snehu urcite ne) tak ty sly z domu a ze zalanda jsem dceri koupila na pristi zimu set od Vaude. Ta Nevica je neco jako lidl kvalita, je to anglická znacka. A pak jsem neodolala a koupila ji zimni perovku tak na to jsem dost zvedava:D
Mohučanka ja bych se rozhodla podle toho, jestli se mi chce nebo ne. Takze bych nesla:) moje dite v tomto veku stravilo i vanocni besidku s placem na krajicku prisate na me noze, takze jsme odchazeli po 20minutach. Nebo pokud by to nebylo daleko, muzete zkusit jit na chvilku. Ja myslim, ze se neocekava, ze kazdy bude delat slavu pro 20 deti (zvlast v tomto veku, to je jen plezir rodicu), ale urcite bych prinesla nejaky pekny darek.
Díky všem za rady. Já určitě nechci pořádat narozeninovou party pro tlupu batolat, zvlášť když dcera je tak trochu po mně takový malý asociál
Ve školce říkali, že narozeniny se tam slaví, ale stylem "rodiče přinesou dort nebo raději ovoce", tak počítám s dortem vyrobeným z ovoce, který jim tam patrně při svačině rozdělí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY