Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Gatita
8617 příspěvků moje polička 07. května 2020 16:51

Sweet Potato ha ha, nekdy mam prave pocit, ze u nas doma jsem ten nejhorsi harant ja!

Offline Karja
44619 příspěvků moje polička 07. května 2020 17:00

žluťásek Dneska se mi o vas zdalo. Ze jsem sla nakupovat rybilku ci nejaky sudocreamy, vsude byly nejaky restrikce kvuli covidu, takze bylo hrozne tezky se dostat do obchodu, v obchode tisic veci, tisic lidi, vsude nejaky zakouti, schody a do toho tam byly vsude ta leporela tvyho syna, kterej tam umistoval ty figurky a nemohlo se mu to shodit. a ja byla uplne zoufala, ze si jako vazne nenakoupim:-D:-D

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 07. května 2020 17:01
Offline Aranel
6592 příspěvků moje polička 07. května 2020 17:01
Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 07. května 2020 17:06

Pinot Noir u nás je vidno akurát ten bordel v obývačke, ktorý raz za týždeň zlikvidujeme, aby najneskôr za dve hodiny vznikol nový

Už niekoľko dní nemám chuť ani energiu tvorit v tom binci a to máme nové krabice dieta si tam k tomu všetkému vyrába stan, a dnes z detskej stoličky, deky, perinky, dvoch malých metliciek a spagatu vyrobil čistiaci stroj, tj tú vec, čo ňou v obchodoch podlahy umývajú, a chodi s tým po celom byte, sem-tam niekde rozloží bublinkovu fóliu, na ktorú sa nesmie stúpať a pred zachodove dvere umiestnil krabicu, ako zákaz vstupu 

Offline ziginka
726 příspěvků moje polička 07. května 2020 17:46

letfenixa To zni jako stastne dite

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 07. května 2020 17:57

ziginka v duchu hesla "bordel v byte, stastne dite"?

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 07. května 2020 21:02

continuity jezis, to je problém tý online komunikace, že člověk nevypise sahodlouze, co má všechno na mysli.

Pochopitelně nepovažuju za svou zásluhu, že dítě kadí normálně ani si nemyslím, že moji příbuzní nebo mohučanka to svým dětem zavinili sami, protože je nutili sedět hodiny na nočníku.

Jestli to tak vyznělo, tak sorry všem, absolutně ne. 

Ale někdo tu tuhle psal něco ze máma bude křičet a prát pokakany kalhotky, možná rasaNori nebo už nevím kdo? tak se mi ty dvě věci spojily, že to trestání nebo hubovani může bejt nebezpečný.

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 07. května 2020 21:03

Karja no a já už nemám doma ani zbytky sudokremu, abych ti poslala

Offline Karja
44619 příspěvků moje polička 07. května 2020 21:31

žluťásek No aktualne ho mam na ksichte, jsem hrozne osypana:-D. Asi z toho snu;-)

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 07. května 2020 21:34

Jos tykáme si ne? Že jsem tu nejstarší mi není třeba takhle připomínat . Ale tak první slzavá chvilka za tolik let mateřství, navíc s tím prvorozeným úkazem, to je docela dobré skóre, ne? Myslím, že až na drobnosti, které jsou navíc většinou spíš úsměvné, si tu moc nestěžuju, ovšem zásoba optimismu a nadhledu občas aspoň na chvíli dojde každému ;) Je to tak, jak píše MP Meri , je to hlavně tím, že nikam nechodíme. Snažila jsem se slušně se oblékat a upravit i na ten nákup a hřiště, ale teď nechodíme ani tam. Jeden den je jako druhý, plotna, pračka, vysavač, hromady hraček, barvy, plastelíny, řev, vztek, tisíckrát za den slovo tornádo. Viditelný výsledek má jen ta práce na zahradě, ale tam se musím pochválit, že ta vložená energie tam je opravdu vidět a dělá mi to velikou radost. Prostě to na mě včera padlo, šéfova návštěva mi připomněla dobu, která už se nevrátí, no. A těch dvou dacanů bych se samozřejmě už nevzdala, takže ji ani vracet nechci, ale... Myslím, že mi tu hodně zdejších matek rozumí ;)

A mimochodem, u nás to bylo podobně - dítě bylo racionální rozhodnutí, jako že už máme všechno, nijak jsem se netěšila, divné myšlenky included. Bude to dobré, hormony umí srazit na kolena, ale i vynést do nebe. Teď je prostě blbá doba, za normálních okolností bys to těhotenství určitě taky prožívala jinak. Všechno bude dobré, uvidíš. Jen s tím perfekcionismem, to nebudu zastírat, je to kapku průšvih. To musí člověk v mateřství přehodnotit a potlačit, jinak se z toho s prominutím posere. Mně to trvalo dlouho a občas se sviňa pořád dere na povrch ;)

Šmarja, to je výlev

Offline Mohučanka
7361 příspěvků moje polička 07. května 2020 22:52

Pinot Noir já myslím, že dobrý souhlasím se vším.

To racionální rozhodnutí tu myslím už proběhlo, u mě to bylo taky tak. Stejně jako další racionální rozhodnutí, že zkusíme "koronadítě", když se stejně nedá nikam jezdit...Aspoň že zahrádka dělá radost, to jo. A nejsem perfekcionista, to určitě ne. To by mne jeblo...

Offline Karja
44619 příspěvků moje polička 07. května 2020 23:08

Pinot Noir Ja na tebe dneska nekolikrat myslela, ze jsi brecela jen jednou! Jako ja brecim obden:-D. Myslim, ze ses fakt husta. Muj den vypadal asi takhle: Zapiram posrany body a rikam si ,,ty blazne a Pinot brecela jen jednou,,. Za ctvrt hodiny ,,mozna je to tim, ze je starsi, tak brecela jen jednou,,. Za ctvrt hodiny. ,,Ta Pinot je asi fakt nejaka vyrovnana,, Za ctvrt hodiny. ,,Jak nemuze brecet, kdyz ji ten Risa vysira,,......No asi tak:-D

Offline continuity
42965 příspěvků moje polička 07. května 2020 23:13

Karja v klidu, ja brecim  i teď a to je jim 8 a 10

Online DruI
5575 příspěvků moje polička 07. května 2020 23:14

Karja Tak věkem to nebude, já jsem taky starší a tak úžasně vyrovnaná jako Pinot nejsem. Ale možná to bude vínem, to moc nepiju, protože mi po něm bývá zle :o)

Offline Karja
44619 příspěvků moje polička 07. května 2020 23:16

continuity Ja si taky nemyslim, ze jsem nejakej anomal, anomal je Pinot:-D. 

Offline Karja
44619 příspěvků moje polička 07. května 2020 23:16

DruI Jj, tato myslenka mi take probehla hlavou;-)

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 07. května 2020 23:20

Jos cítím s Tebou, soudružko! Já dneska půl dne potají probrečela. Odškrtnout si nemůžu skoro nic,  vydělávám mizerně, příští měsíc se stěhujeme do jednopokojovýho bytu, kam se musíme vejít od podzimu s děckem a přítelův příjem zaplatí sotva nájem a zbytek bude na mě. Ale normálně to beru s nadhledem, tak to přičítám taky těm hormonům a úplňku (nevyspala jsem se). Zejtra nám snad bude líp!

Offline continuity
42965 příspěvků moje polička 07. května 2020 23:27

Ava se starší jsme půl roku bydleli v garsonce. Všechno šlo až na to, že muž tomu dobou dělal noční. To byla asi největší překážka.

To půjde, neboj se. Měla jsem kamarády, co bydleli v jednopokojovem byte se dvěma dětma mnoho let a druzí dlouhodobe v 2+kk taky se dvěma, doted. Rodiče jim nabízejí vyměnit si byty ( mají 3+ 1 v panelaku) a jim se do toho vůbec nechce. 

Offline continuity
42965 příspěvků moje polička 07. května 2020 23:28

Ava jinak taky mě dnes sejmul ten úplněk, úplně strašně, jediná naděje, že to poslední superuplnek v tomto roce.